Crèmekleur in huis

De kracht van ton-sur-ton-kleurgebruik in je interieur

Verbluffend crèmekleurig palet

Lichte kleuren hebben een kalmerend effect en laten een ruimte groter lijken. En bovendien is het combineren van verschillende tonen van één kleur gewoon erg mooi, je interieur oogt chic en tijdloos!

Eén met de wand

Door meubels in dezelfde kleuren als de wand te gebruiken – of een tint lichter of donkerder – lijkt het meubelstuk één te worden met de muur. Door lichte houtkleuren te gebruiken, maak je het totaalplaatje een stukje warmer. Je waant je in een oase van rust! Hiernaast zie je het stoere tv-dressoir Brooklyn van New Routz in zandkleur tegen een ivoorwitte muur.

Accessoires in crème

In de styling van je interieur gebruik je uiteraard accessoires in dezelfde crèmekleur. Hier zie je een ijzeren dressoir in zacht beige van New Routz met daarop een retrolampje in dezelfde kleur. Het effect is sterk en superchic. Leg ook een vloerkleed op de vloer in dezelfde kleur, bijvoorbeeld een ronde, van zacht natuurlijk katoen of stoer jute.

Shop de look:

Wil je ook zo’n ton-sur-ton-look voor je interieur? Hieronder vind je de perfecte items waarmee je dit effect kunt creëren. De blikvanger is toch wel de vitrinekast Detroit van New Routz in een prachtige zandkleur. Hij is in heel veel kleuren leverbaar, maar zandkleur is onze favoriet. Combineer hem met de salontafel Dallas en de boekenkast Indi.

Lees ook...

5 cadeautips voor Moederdag

5 cadeautips voor Moederdag Misschien een cliché, maar wij vinden dat je Moederdag niet voorbij kan laten gaan! 14 mei is dé

Vintage Originals

Vintage Originals Vintage Orginals Shop jouw oude, unieke ‘Vintage Originals’ bij Het Kabinet Wonen Met unieke items maak je een echt statement!

Interieurstylist aan het woord

Creëer je eigen wellness flow in huis met de Scandinavische interieurstijl. Maak het gezellig en knus en kies bewust voor materialen die er toe doen. Ontdek meer.