NEW ROUTZ

New Routz is ons huismerk. Bij de meubels van New Routz staan eerlijke vormen en materialen centraal. Dit merk maakt met name gebruik van natuurlijke materialen. Je herkent New Routz aan het stoere karakter, maar in sommige meubels herken je ook een retro stijl.

Oude objecten een nieuwe geschiedenis geven om zo te komen tot een eigentijds, stijlvol interieur. Dat is waar New Routz voor staat. Je vindt de complete collectie meubels en accessoires van New Routz online of in onze winkel. Kom langs en laat je door ons inspireren.

New Routz dressoir Brooklyn wit

Leather Punching Bag

Vanaf: 69,95

Dressoir Garland

749,00

Stoel Joshua

129,00

Poef Dundee

69,00

Krukje Finly

149,00

Stoel Tampa

179,00

Wandkastje Eden

139,00

Krukje Round

129,95

Krukje Solid

129,95

Wandkast Glendale

1.395,00

Placemat Jute

Vanaf: 4,95

Dressoir Detroit

995,00

Vitrinekast Ohio

1.395,00
   

Leather Planter

69,95 49,95
Columbus linksdraaiend wit

Kastje Colombus

229,00

Kastje Mason

249,00
Kastje Jersey zwart metaal met lerenhandgrepen

Kastje Jersey

269,00

Hocker Bolton

249,00
Krukje Orleans

Krukje Orleans

99,00

Krukje Denver

119,00

Vloerlamp Office

139,00
Hanglamp Mitch

Hanglamp Mitch

79,00
Hanglamp Canyon

Hanglamp Canyon

199,00
Hanglamp Repro Zwart

Hanglamp Repro

149,00
Hanglamp Milton

Hanglamp Milton

79,00
Krukje Lincoln Voor

Krukje Lincoln

119,00
Sidetabble Marnix

Sidetable Marnix

469,00
Vitrinekast Arizona

Vitrinekast Arizona

1.795,00
Vitrinekast Blackpool
Dressoir Glendale

Dressoir Glendale

1.095,00
Tvdressoir Ontario

Tv Dressoir Ontario

1.195,00
Tvdressoir Glendale

Tv-dressoir Glendale

895,00
   
Boekenkast Displayrack

Displayrack

Vanaf: 395,00
Eettafel Webster

Eettafel Webster

599,00
Vitrinekast Detroit olijf groen
Over New Routz

New Routz kenmerkt zich door elementen met een doorleefd karakter toe te passen in hun meubels en accessoires, zodat een interieur persoonlijk wordt. Vanwege de oude elementen kan jij jouw interieur een hele eigen en persoonlijke stijl geven.

De onderscheidende stijl en stoere uitstraling, maken New Routz een merk dat altijd stijlvol staat in een modern of industrieel interieur dat naadloos aansluit op hedendaags design en architectuur.

De collectie van New Routz staat voor ‘Modern Urban living’, met de leus ‘Make play, live today’ zetten zij een speelse, avontuurlijke collectie met een uitgesproken en eigenwijze stijl. Vanwege de eclectische mix in materialen, vormen en stijlen zullen de New Routz meubelen in jouw interieur altijd een zorgen voor een onderscheidende stijl en beleving. 

De collectie maakt gebruik van oude tradities en patronen. Met deze meubels en accessoires van verenig je oud en nieuw. Ontdek New Routz online of kom langs in onze winkel en laat je door ons inspireren

 

De New Routz collecties

New Routz maakt gebruik van verschillende collecties die allemaal hun eigen onderscheidende karakter hebben. Zo herken je bij de collectie ‘Modern Folklore’ verschillende invloeden vanuit Azië en Afrika die hun stempel hebben gedrukt op de kussens. Het warme kleurgebruik en de symbolische designs zijn verbonden met verschillende culturen en achtergronden. 

Urban Freedom is de collectie die zich kenmerkt vanwege zijn eigen stijl. Verleden, heden en toekomst komen samen. Combineer de meubels met hoe jij wilt wonen en maak je eigen stijl met gebruik van de unieke meubels in ons assortiment. Wil jij wat meer kleur in huis? Dan zullen de meubels uit de collectie ‘Exotic Leaf’ je meer aanspreken. Door warme kleuren te combineren met natuurlijke materialen en dierlijke of botanische elementen verkrijg je met deze meubels een exotische sfeer in huis. 

Voor een industriële stijl, kan je bij de New Routz lijn ‘Industrial Safari’ terecht. Veel gebruik van ijzer en warme materialen in combinatie met een verweerde look geven jouw interieur een avountuurlijk, industrieel design.

 

Naast de collectie van New Routz vind je een groot assortiment uit de VT Wonen collectie of de populaire meubels van HKliving. Daarnaast vind je bij ons in de winkel ook uiteenlopende trendy merken als Zusss, BePureHome en de verlichting van It’s About RoMi.

Bij Het Kabinet kan vind je een unieke mix van meubels in uiteenlopende stijlen, waarmee jij jouw eigen interieur vormgeeft. Kies je voor landelijk, industrieel of een geheel eigentijds interieur. Weet je nog niet precies wat je wil? Maak dan een afspraak en laat je adviseren door één van onze interieuradviseurs.