By-Boo

By-Boo, make a home

‘By-Boo is niet zomaar een stevig, oer-Hollands interieurmerk uit 2013. By- Boo is anders. Onderscheidend. Eigenwijs. Verrassend. By-Boo laat zich duidelijk niet plaatsen in een vastomlijnd hokje.’

Over By-Boo

By boo durft vol overtuiging te kiezen voor opvallende woonstijlen en gave woonitems, die gaan om gevoel, puur lef én inspiratie. Met hun bijzondere en sfeervolle woonaccessoires maak je je interieur volledig compleet. Ofwel, By-Boo makes a home! Of het nu gaat om dat unieke item voor aan de wand, een industriële tafellamp, dat vernieuwende salontafeltje By-Boo weet áltijd weer te verrassen. Eergisteren.Gisteren. Vandaag. Morgen. En in de toekomst.

Over By-Boo

Ontdek de merken van Het Kabinet

Kom langs en laat je inspireren door de It’s About RoMi lampen bij het Kabinet. Ontdek hoe wij deze lampen combineren met de mooiste meubels en accessoires in onze collectie. Naast It’s About RoMi, vind je in onze winkel ook verschillende andere merken, zoals HKliving, Zuss en de VT Wonen collectie. Daarnaast kan je in onze meubelzaak ook terecht voor de unieke items van ons eigen meubelmerk, New Routz. Ga jij helemaal voor dat ene merk of combineer jij de verschillende merken in ons assortiment voor een uniek en persoonlijk interieur? Kom langs en laat je inspireren. Onze medewerkers helpen je graag met interieuradvies en het vinden en combineren van jouw nieuwe meubels.

Ontdek de merken van Het Kabinet