Garantie & retourneren

Productgarantie

Wij letten er doorlopend op dat onze verkoopprijzen marktconform zijn. Wij bieden je daarom de laagsteprijsgarantie op alle producten die we aanbieden. Als onze klanten producten tegenkomen die elders voor een lagere prijs worden aangeboden, leveren wij dat product voor de (aangetoonde) laagste prijs. Deze service is tot een week na aankoop of bestelling geldig. De condities en voorwaarden moeten in dat geval wel gelijk zijn aan die van van Het Kabinet Wonen.

Het Kabinet is een CBW-erkende winkel en biedt productgarantie op haar totale collectie.

De garantie CBW-erkend is standaard 2 jaar volledig. De datum van aanschaf is dus van belang voor je garantie. De kassabon of factuur is je garantiebewijs.

Klik hier voor de CBW-voorwaarden.

All in house garantieplan

Met de all-in-house service kun je tegen geringe meerkosten uw gestoffeerde meubel 5 jaar lang volledig tegen vlekken en calamiteiten beschermen. Mocht je binnen deze 5 jaar problemen hebben, dan worden deze geheel kosteloos verholpen. In de winkel informeren wij je graag over de mogelijkheden/voorwaarden.

Retourneren (winkel)

Bij Het Kabinet kun je jouw aankopen die direct zijn meegenomen uit de winkel binnen 8 dagen ruilen of terugbrengen.

Voorwaarden zijn dat het product niet is gebruikt en dat het in originele verpakking en met kassabon wordt teruggebracht. Bij Het Kabinet kun je jouw aankopen op bestelling niet ruilen of terugbrengen. Je kunt wel de bestelling annuleren. De annuleringskosten voor bestellingen die nog niet vanuit de leverancier bij Het Kabinet zijn binnengekomen, zijn 30% van de oorspronkelijke bestelling en 50% voor bestellingen die al zijn binnengekomen.

Aankopen op bestelling die al zijn uitgeleverd, kunnen niet meer geruild of worden teruggebracht.

Sale- en outlet-artikelen kunnen niet worden geruild of worden teruggebracht.

Retourneren (webshop)

1. Bij de aankoop van producten uit de webshop van Het Kabinet heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 7 werkdagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door kennisgeving aan Het Kabinet per post, fax of e-mail.

2. Tijdens deze termijn zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van de omruilgarantie gebruikmaakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en -indien redelijkerwijze mogelijk- in de originele staat en verpakking aan Het Kabinet retourneren, conform de door Het Kabinet verstrekte redelijke en duidelijke instructies.

3. Indien de consument gebruikmaakt van zijn herroepingsrecht, komen ten hoogste de kosten van terugzending voor zijn rekening.

Het retourneren van meubels kan alleen als deze worden aangemeld via de webshopmodule onder de knop Retouren. Vul de gegevens in en de planning neemt telefonisch contact op voor het maken van een retourafspraak. Het retourneren kan alleen als het product niet is gebruikt en dat het in originele verpakking wordt terug ontvangen.

De kosten voor het retourneren van een meubel binnen de provincie Utrecht zijn € 25,- per rit. Voor alle overige provinciën wordt € 50,- per rit in rekening gebracht. Wij bezorgen en retourneren niet op de Waddeneilanden.

Het is tevens mogelijk kosteloos te retourneren door binnen 8 dagen de producten zelf naar Het Kabinet terug te brengen.

4. Indien de consument een bedrag betaald heeft, zal Het Kabinet dit bedrag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 30 dagen na de terugzending of herroeping, terugbetalen.

Heb je een retour? Vul dan eerst het retourformulier volledig in. Je ontvangt binnen 2 werkdagen de te volgen instructies.