Skip to content

Inspiratie

Nu de avonden zwoeler worden, is het lekker om van je terras een extra woonkamer te maken!

Inspiratie
Wellicht heb je geen extra ruimte tot je beschikking. Geen probleem, met enkele tips kun je thuis een prima werkplekje organiseren!
Stap in onze droomwereld. Een palet met bruine, roze en beige tonen in combinatie met speelse vormen en contrasten in zwart.
Wij gaan helemaal voor Romantic Chic! Laat je ook verleiden door Art Deco met een eigentijdse twist.
Laat je inspireren

Een huis is een zelfportret. Het ontleent zijn karakter aan alle persoonlijke accenten die we aanbrengen. Zelfs als we onze eerste woonruimte betrekken, voegen we persoonlijke spullen toe aan ons interieur. Het oude kastje van je oma of het schilderij dat je van je ouders kreeg toen je was geslaagd. Het zijn deze dingen die een huis karakter geven en er voor zorgen dat een interieur echt van jou is.

Ieder huis is anders, maar een plek waar mensen zich lekker op hun gemak voelen is eigenlijk wat iedereen wil. Het heeft te maken met emotie, want dát is wonen. Een huis moet groeien en groeit ook mee met haar bewoners, want behoeften veranderen. Ze zijn gerelateerd aan de levensfase waarin mensen zitten. Kinderen bijvoorbeeld, hebben een weerslag op het hele huis. Maar ook als je thuiswerkt, heeft dit effect op je inrichting.

 

Deze klassieke loft is stylish en verrassend door het oosterse tintje.
Laat je verleiden door Dreamscape, ons paleis van zachtheid en romantische dromen. Nostalgisch en surrealistisch.
Ga voor een warm en natuurlijk kleurenpalet. Wij noemen het Safari chic.
Het nieuwe najaarsseizoen is begonnen, tijd voor een refresh van je interieur en je te omhullen met warmte, zodat je huis aanvoelt als een warme nest.
No data was found
No data was found