Over ons

Het Kabinet

Het Kabinet is een woonmerk met een rijke historie, dat staat voor een avontuurlijke levensstijl waarin emotie, traditie en authenticiteit centraal staan. Wij vinden dat een interieur vanuit gevoel moet ontstaan.

Onze woonwinkel is een totaalbeleving. Op een eigenzinnige en inspirerende wijze willen wij je het mooiste op het gebied van wonen laten zien. Je vindt in onze woonwinkel bijzondere presentaties, die onze unieke visie op wonen vertegenwoordigen.

Rijke historie

Al sinds 3 decennia is woonwinkel Het Kabinet een begrip in Nederland. Het familiebedrijf is inmiddels uitgegroeid tot de organisatie die het vandaag de dag is geworden.

Eigen bezorgservice

Wij hebben een eigen bezorgservice! Onze meubels worden door heel Nederland bezorgd door een team van chauffeurs, die de meubels voor je uitpakken en neerzetten.

Eigen collectie

Het Kabinet heeft een afdeling Design, waar een groot deel van onze collectie meubels en accessoires wordt bedacht en ontworpen.

Tijdloos design

Wij hebben een voorliefde voor pure ambacht. Onze producten zijn altijd van de hoogst haalbare kwaliteit en we geloven dat een goed ontworpen product tijdloos moet zijn.

Midden in het land

Het Kabinet bevindt zich in het centrum van Nederland en is vanuit alle richtingen heel eenvoudig te bereiken via de A12.

Elke dag nieuwe items

Onze stylisten zijn iedere dag bezig met nieuwe presentaties in de winkel. Sowieso wordt onze collectie steeds vernieuwd. De volgende keer als je ons bezoekt, zul je weer nieuwe dingen ontdekken!

Bank met bijzet tafel

Onze missie

Wij willen met onze collectie bijdragen aan een beter dagelijks bestaan, door het creƫren van een warme, onderscheidende en inspirerende leefomgeving, die past bij jouw levensstijl, wars van alle trends. Een omgeving waarin jij jezelf kunt zijn.

Onze collectie

Onze collectie herken je aan de krachtige en eenvoudige vormentaal, het tijdloze karakter, vakmanschap, uitgebalanceerde kleuren en dessins en natuurlijke materialen.