INTERIEURADVIES

EEN INTERIEUR DAT BIJ JE PAST

Kun jij wel wat hulp gebruiken met de indeling van je huis en bij het vinden van jouw eigen woonstijl? Wij staan voor je klaar met een team van ervaren woonspecialisten die je adviseren en inspireren. Zij kunnen je perfect helpen met het realiseren van je droominterieur.

Vragen die je hebt over kleuren, stoffen, materialen, meubels en verlichting beantwoorden we graag! In ons Creative centre ontwikkelen we samen een plan om je nieuwe interieur te realiseren. 

Een bezoek aan onze woonwinkel is veilig en heel relaxed, wij zorgen ervoor dat het niet te druk is en houden ons aan alle richtlijnen van het RIVM. Wil je toch liever een advies op afstand? Interieuradvies via videochat en een online personal shopper behoren ook tot de mogelijkheden. Zelfs een advies op maat bij jou thuis is mogelijk. We kunnen op afspraak naar je toe komen in een straal van 60km vanaf Het Kabinet in Bunnik. We helpen je graag op de manier die jij het fijnst vindt.

Naamloos-4_0001_Laag 3
INTERIEURADVIES

Maak een afspraak voor een interieuradvies in onze woonwinkel of via videochat en laat een woonspecialist je helpen met het maken van een nieuwe indeling in jouw woonstijl. Tijdens het advies bieden we je praktische en creatieve oplossingen voor jouw interieur. En wil je dat we voor jou gaan shoppen in onze woonwinkel? Dan helpt een personal shopper je met het creëren van een nieuwe sfeer voor je interieur!

PERSONAL SHOPPER

In onze woonwinkel bruist het van de wooninspiratie en die willen we gaag met je delen! Onze woonwinkel en ons team staat tot je beschikking. We bieden je de mogelijkheid om met een personal shopper via videochat bij ons te shoppen. Hoe leuk is dat?

Naamloos-4_0000_Laag 1
maak een afspraak!

Heb je behoefte aan inspirerend interieuradvies met een woonspecialist in ons Creative centre of wil je online advies met een personal shopper in onze woonwinkel via videochat? Vul onderstaand formulier in en geef aan wat je wilt, dan nemen we direct contact met je op om een online afspraak te maken!