INTERIEURADVIES

INTERIEURADVIES OF PERSONAL SHOPPER

Onze woonwinkel is de perfecte plek om je te laten inspireren en ideeën op te doen voor je interieur! Je vindt hier de laatste trends op het gebied van wonen. Wij geven ook persoonlijk interieuradvies en kunnen zelfs jouw personal shopper zijn! Maak een afspraak voor een gratis interieuradvies en laat een woonspecialist je helpen met het maken van een nieuwe indeling in jouw woonstijl. Tijdens het advies bieden we je praktische en creatieve oplossingen voor jouw interieur. En wil je dat we voor jou gaan shoppen in onze woonwinkel? Dan helpt een personal shopper je met het creëren van een nieuwe sfeer voor je interieur!

Ook met behulp van videochat is het bij ons mogelijk om interieuradvies te krijgen. Zo kun je thuis heel relaxed je laten adviseren door een woonspecalist. Je kunt dan live meekijken hoe we jouw woonkamer opnieuw gaan indelen.

Interieuradvies Het Kabinet
INTERIEURADVIES

Wil je advies over je interieur? We hebben veel kennis die we met je willen delen. In een interieuradvies krijg je van een woonspecialist uitgebreid advies over de indeling, meubels, kleuren en materialen. 

Dat kan op afspraak in onze woonwinkel, maar ook via video-chat. Dus gewoon vanuit huis je laten inspireren en adviseren!

PERSONAL SHOPPER

In onze woonwinkel bruist het van de wooninspiratie en die willen we gaag met je delen! Onze woonwinkel en ons team staat tot je beschikking. We bieden je de mogelijkheid om met een personal shopper via videochat bij ons te shoppen. Hoe leuk is dat?

personal
maak een afspraak!

Wil je een interieuradvies bij ons in de winkel, een interieuradvies via de videochat of heb je behoefte aan een personal shopper die samen met jou gaat shoppen via de videochat? Vul onderstaand formulier in en geef aan wat je wilt, dan nemen we direct contact met je op om een afspraak te maken!

F2c8a2aa 8aad 4d46 917d 324c20f51780

Onze woonwinkel van 6000m2 is iedere dag geopend. Het Kabinet is de perfecte plek om lekker lang te woonshoppen, om heel veel inspiratie op te doen en je te laten adviseren als je een nieuwe bank of kast zoekt! Wij kunnen je veel vertellen over onze meubels en helpen je graag met het maken van een keuze. Uiteraard houden wij ons aan de voorschriften van het RIVM en houden 1,5 m afstand van elkaar. Als je een afspraak maakt voor een interieuradvies in onze woonwinkel zal dat ook in aangepaste vorm plaatsvinden. Wat niet verandert, is dat wij ons iedere dag inzetten om jou een onvergetelijke ervaring te bieden op het gebied van wonen.