INTERIEURADVIES

Advies van een stylist

 Een fijne en stijlvolle woonomgeving hebben, is misschien nu wel belangrijker dan ooit. We hebben dan ook een team van woonspecialisten voor jou klaarstaan, die je kunnen adviseren en inspireren en helpen om je interieur te updaten. We maken een nieuwe indeling voor je interieur en zoeken samen de bank, kast of eettafel uit die jij op je wishlist hebt staan! Wil je toch liever een advies op afstand? Geen probleem, met behulp van videochat kunnen we je onze collectie gewoon online laten zien! Zelfs een personal shopper kan tot je beschikking staan om samen te shoppen in onze woonwinkel. En wil je de bank en stofstalen in het echt bekijken of advies op maat? We sturen je zo mogelijk stofstalen toe en kunnen op afspraak naar je toe komen in een straal van 60km vanaf Het Kabinet. Een bezoek aan onze winkel is veilig en heel relaxed, wij zorgen ervoor dat het niet te druk is en houden ons aan alle richtlijnen van het RIVM. 

Interieuradvies Het Kabinet
INTERIEURADVIES

Maak een afspraak voor een interieuradvies in onze woonwinkel of via videochat en laat een woonspecialist je helpen met het maken van een nieuwe indeling in jouw woonstijl. Tijdens het advies bieden we je praktische en creatieve oplossingen voor jouw interieur. En wil je dat we voor jou gaan shoppen in onze woonwinkel? Dan helpt een personal shopper je met het creëren van een nieuwe sfeer voor je interieur!

PERSONAL SHOPPER

In onze woonwinkel bruist het van de wooninspiratie en die willen we gaag met je delen! Onze woonwinkel en ons team staat tot je beschikking. We bieden je de mogelijkheid om met een personal shopper via videochat bij ons te shoppen. Hoe leuk is dat?

personal
maak een afspraak!

Wil je interieuradvies met een woonspecialist of woonshoppen online met een personal shopper in onze woonwinkel via videochat? Vul onderstaand formulier in en geef aan wat je wilt, dan nemen we direct contact met je op om een online afspraak te maken!

F2c8a2aa 8aad 4d46 917d 324c20f51780