INTERIEURADVIES

WIJ zijn op afspraak OPEN EN STAAN JUIST NU VOOR JE KLAAR

In deze uitzonderlijke tijd willen we je de mogelijkheid bieden om onze woonwinkel op afspraak te bezoeken. Op deze wijze kunnen we gecontroleerd een veilig winkelbezoek garanderen!

Een woonspecialist staat voor je klaar om je 1 op 1 te woord te staan met een interieuradvies. Bij ons is het namelijk mogelijk de winkel van 6000 m2 in aangepaste vorm te bezoeken. Uiteraard houden we ons aan de voorschriften en houden 1,5 m afstand van elkaar. Samen bespreken we jouw woonwensen.

We hebben een hele winkel met alles op het gebied van wonen tot onze beschikking, waar we onze collectie in alle rust kunnen bekijken! Ook is het mogelijk om een interieuradvies aan te vragen in de vorm van een videochat. Vul onderstaand formulier in, bel of chat met ons, zodat we samen een gesprek kunnen plannen. We staan voor je klaar! 

Bel (030-6567068), mail of chat en maak direct een persoonlijke afspraak.

Interieur_advies_keuken
JOUW EIGEN STIJL
  • ADVIES OVER STIJL EN INDELING
  • GRATIS EN VRIJBLIJVEND
  • BOoRDEVOL TIPS & TRICKS
162f2fdd 4643 4ce6 9fdd 04e79692ef37
ONZE COLLECTIE

Het Kabinet heeft een eigen stijlhandschrift. We geloven in kwaliteit, authenticiteit en originaliteit, dat zie je terug in onze collectie, die elk jaar met veel liefde en toewijding wordt samengesteld. Een groot deel van onze collectie meubels en accessoires ontwerpen we zelf!

EEN NIEUW INTERIEURPLAN

In een aangepast bezoek aan onze woonwinkel of een videochat geven we je interieuradvies op maat. Tijdens het adviesgesprek wordt op basis van jouw bestaande indeling, leefsituatie en woonwensen een nieuw interieurplan gemaakt. Met de bestaande meubels wordt rekening gehouden. Je krijgt ook uitgebreid advies over kleuren, materialen en licht. Stuur ons een mail of chat met één van onze woonspecialisten. We bespreken samen de mogelijkheden!

KOSTEN INTERIEURADVIES

Een interieuradvies van Het Kabinet is gratis en vrijblijvend.

Vul onderstaand formulier in en maak een afspraak voor een video chat of een aangepast bezoek aan onze woonwinkel. Geef op het formulier aan welk interieuradvies je wilt ontvangen. Wij nemen direct contact met je op, zodat we de afspraak kunnen inplannen. 

Een interieuradvies van Het Kabinet in ons Creative Centre is gratis en vrijblijvend. Het is ook mogelijk om een interieuradvies bij jou thuis te ontvangen. De kosten van een advies bij jou thuis bedragen €175,-. Dit betaal je door het aanschaffen van een Woonticket. Deze kun je verzilveren in onze woonwinkel bij een minimale besteding van €2500,-. De maximale afstand voor het aanvragen van een advies bij jou thuis is 60 km van Bunnik. 

F2c8a2aa 8aad 4d46 917d 324c20f51780
EEN NIEUW INTERIEURPLAN

Je wordt door een woonspecialist ontvangen in onze winkel en tijdens het adviesgesprek wordt op basis van de bestaande indeling, je leefsituatie en woonwensen een nieuw interieurplan gemaakt. Met de bestaande meubels wordt rekening gehouden. Je krijgt ook uitgebreid advies over kleuren, materialen en licht. Maak nu een gratis afspraak en ervaar de toewijding en deskundigheid van een specialist van Het Kabinet.