Good&Mojo

Sustainable lighting with a good cause

‘Good&Mojo is een label van het merk It’s About RoMi. Good&Mojo maakt lampen van duurzame materialen en met de lampen die zij willen verkopen helpen ze mensen in arme landen. Bij elke verkoop van een Good&Mojo lamp wordt een deel van de opbrengst aan de Waka Waka Foundation gedoneerd. Zij maken zonne-energie toegankelijk in achterstandsgebieden. Koop je een lamp van Good&Mojo? Dan draag je dus ook bij aan dit goede doel. Bij het Kabinet vind je de Good&Mojo lampen zowel online als in de winkel.’

14 producten
Tafellamp Annapurna thumbnail image
Tafellamp Annapurna thumbnail hover image

Tafellamp Annapurna

In 8 kleuren
€ 145
Vloerlamp Andes thumbnail image
Vloerlamp Andes thumbnail hover image

Vloerlamp Andes

In 8 kleuren
€ 365
Vloerlamp Annapurna thumbnail image
Vloerlamp Annapurna thumbnail hover image

Vloerlamp Annapurna

In 8 kleuren
€ 419
Vloerlamp Everest thumbnail image
Vloerlamp Everest thumbnail hover image

Vloerlamp Everest

In diverse kleuren
€ 419
Vloerlamp Fuji thumbnail image
Vloerlamp Fuji thumbnail hover image

Vloerlamp Fuji

In 8 kleuren
€ 282
Tafellamp Fuji thumbnail image
Tafellamp Fuji thumbnail hover image

Tafellamp Fuji

In 8 kleuren
€ 125
Vloerlamp Himalaya thumbnail image
Vloerlamp Himalaya thumbnail hover image

Vloerlamp Himalaya

In 8 kleuren
€ 385
Hanglamp Kalimantan thumbnail image
Hanglamp Kalimantan thumbnail hover image

Hanglamp Kalimantan

In 3 afmetingen
Vanaf € 125
Wandlamp Kalimantan thumbnail image
Wandlamp Kalimantan thumbnail hover image

Wandlamp Kalimantan

In 3 afmetingen
Vanaf € 125

Over Good&Mojo

Het Amsterdamse merk Good&Mojo is onderdeel van It’s About RoMi ‘Met liefde voor de planeet’. Dit merk maakt zijn lampen van alleen maar duurzame materialen. Naast dat het merk dus verlichting mogelijk maakt in achterstandsgebieden, zijn ze ook nog erg begaan met het milieu. Zo gebruiken zij alleen maar duurzame materialen bij de producties van hun lampen. De Good&Mojo lampen bestaan uit materialen, zoals kurk, bamboe, papierpulp, en houtsnippers. Bij Good&Mojo hebben ze een passie voor de natuur. Dat komt ook terug in de namen van de Good&Mojo lampen. Zo zijn de lampen bijvoorbeeld vernoemd naar beroemde bergen, zoals Fuji, Everest en Mont Blanc. De stijlvolle Good&Mojo lampen zijn stijlvol en minimalistisch. Vanwege het gebruik van natuurlijk materialen staan de lampen goed in zowel moderne als Scandinavische inrichtingen. Maar ook voor een sfeervolle kamerverlichting kan je bij Good&Mojo terecht. Zo kan je met de Tuvalu lamp een prachtige schaduwtekening krijgen in jouw interieur. In de collectie van Good&Mojo kom je alle soorten lampen tegen, van vloerlampen tot wandlampen en van hanglampen tot tafellampen. Koop je Good&Mojo lamp online of kom langs in onze winkel en ontdek ons complete assortiment.

Over Good&Mojo

De Waka Waka foundation

Bij elke aankoop van een Good&Mojo lamp wordt een deel van de opbrengst gedoneerd aan de Waka Waka Foundation. Dit is een Nederlandse stichting die zich inzet om zonne-energie toegankelijk maken in achterstandsgebieden. Het is hun missie om iedereen ter wereld te voorzien van schone, betaalbare energie. Good&Mojo is onderdeel van It’s About RoMi. Ook de It’s About RoMi lampen vind je in het assortiment van het Kabinet. Vind je onze Good&Mojo collectie mooi? Maar heb je nog niet de lamp gevonden die jij wilt? Neem dan een kijkje bij onze It’s About RoMi lampen. Kom je er niet helemaal uit? Of kan je wel wat interieuradvies gebruiken? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze winkel. Wij helpen je graag bij het vormgeven van jouw nieuwe interieur. Naast mooie lampen van Good&Mojo en It’s About Romi, vind je bij ons een brede, unieke collectie merken. Zo vind je in onze winkel meubels van grote merken, zoals HK Living en VT Wonen, maar ook andere trendy merken, zoals BePureHome, Jess design en ons eigen merk New Routz. Laat je inspireren door onze meubels en accessoires of maak een afspraak voor een persoonlijk interieuradvies.

De Waka Waka foundation

Merken bij Het Kabinet

Naast mooie lampen van Good&Mojo en It’s About Romi, vind je bij ons een brede, unieke collectie merken. Zo vind je in onze winkel meubels van grote merken, zoals HKliving en VT Wonen, maar ook andere trendy merken, zoals BePureHome, Jess design en ons eigen merk New Routz. Laat je inspireren door onze meubels en accessoires van al onze merken of maak een afspraak voor een persoonlijk interieuradvies voor een persoonlijk en stijlvol interieur.