Jess Design

Different, seductive and pure design

‘Different, seductive, pure...dat is waar Jess Design voor staat. Onderscheidend vanwege hun eigenzinnige fabricageproces. Seductive vanwege het gebruik van karakteristieke vormen en de meubels waar je in één oogopslag verliefd op wordt. Puur, vanwege de eenvoud van het design en het gebruik van natuurlijke materialen. Met meer dan 20 jaar ervaring, weten ze bij Jess Design elke collectie stijlvolle meubels te creëren met een bijzonder karakter en een eigenwijze twist. De meubels van Jess Design zijn van topkwaliteit, hebben een mooie uitstraling en een optimaal zitcomfort. Bekijk onze collectie online of kom langs in onze winkel om de meubels zelf te zien en te ervaren.’

6 producten
Eetkamerbank Vidar thumbnail image
Eetkamerbank Vidar thumbnail hover image

Eetkamerbank Vidar

In stof en leer
Vanaf € 1760€ 1584
Eettafel Charles thumbnail image
Eettafel Charles thumbnail hover image

Eettafel Charles

In diverse kleuren
Vanaf € 2550€ 2295
Eetkamerstoel Nelson thumbnail image
Eetkamerstoel Nelson thumbnail hover image

Eetkamerstoel Nelson

In diverse kleuren
Vanaf € 308€ 277,20
Eetkamerstoel Duke thumbnail image
Eetkamerstoel Duke thumbnail hover image

Eetkamerstoel Duke

In stof en leer
Vanaf € 516€ 464,40
Hocker Earl thumbnail image
Hocker Earl thumbnail hover image

Hocker Earl

In stof en leer
Vanaf € 577
Eetkamerstoel Mila thumbnail image
Eetkamerstoel Mila thumbnail hover image

Eetkamerstoel Mila

In diverse kleuren
Vanaf € 359€ 323,10

Over Jess Design

Jess Design is een merk dat is opgericht door Maarten van de Goor. Met een lange adem, gevoel voor esthetiek en een gezonde dosis lef bracht hij Jess Design op de markt. Dit merk onderscheidt zich door zijn design meubelen met een eigen karakter. Alle producten worden met zorg samengesteld uit natuurlijke materialen met aandacht voor comfortabele vormen en verleidelijke kleuren. Jess Design gelooft in de kracht van eenvoud. De collectie moet je niet zien, maar voelen, ervaren en beleven. Vrijwel alle meubels van Jess Design zijn modern, toch hebben ze een tijdloze uitstraling. dat vraagt natuurlijk om technische kennis en creativiteit. De meubels zijn van uitstekende kwaliteit en worden voor een groot deel handmatig gemaakt. Zo wordt het leer handmatig gesneden en voorzien van de stiknaden die kenmerkend zijn voor Jess Design. Ook wordt elk meubelonderdeel voorzien van de juiste schuimstukken om een optimaal comfort te bereiken en een stijlvolle uitstraling te verkrijgen. Alles is erop gericht om tot een kwalitatief hoogwaardig meubelstuk te komen.

Over Jess Design

De collectie van Jess Design

Jess Design blinkt uit in een kleine collectie met een grote variatie. Ze ontwerpen met name stoelen, banken, tafels en fauteuils. Zo vind je stijlvolle, herkenbare stoelen zoals de Nelson of Norman eetstoel bij ons in de collectie. Deze stoelen zijn in verschillende varianten en kleuren verkrijgbaar. Waardoor je altijd precies de stoel krijgt waar jij naar op zoek bent. Zo vind je ook de Vidar eetbank terug in onze collectie. Deze is in verschillende afmetingen, maar je kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor een variant met of zonder rugleuning. Wil je alle mogelijkheden ontdekken en de volledige collectie zien van Jess Design? Kom dan langs in onze woonwinkel in Bunnik en laat je inspireren. Ook voor stijlvolle accessoires kan je bij Jess Design terecht. Bij een luxe bank of stijlvolle stoel heb je natuurlijk ook mooie kussens of andere accessoires nodig. Daarom heeft Jess Design ook een aantal kussens die perfect passen bij jouw fauteuil of bank.

De collectie van Jess Design

Merken bij het Kabinet

Bij het Kabinet kan je terecht voor een onderscheidend assortiment. Naast Jess Design vind je ook andere gave merken, zoals HKliving en vtwonen. Maar ook voor minder grote merken, zoals BePureHome, Zuiver en onze eigen merk ‘New Routz’. Ook voor verlichting en accessoires kan je bij ons terecht voor merken als Zusss en It’s About RoMi. Kom langs in onze woonwinkel en laat je inspireren door ons unieke assortiment en deskundige medewerkers.