Bloomingville

Create joy trough change

‘Het Deense merk Bloomingville is een internationaal lifestylemerk met een grote collectie meubels en accessoires. Van daybed tot sierkussen, de collectie van Bloomingville is altijd bijzonder verrassend. Veel stylisten maken dankbaar gebruik van de speelse collectie die jaarlijks wordt vernieuwd. De ontwerpfilosofie van Bloomingville luidt dan ook als volgt: create joy through change!’

Over bloomingville

Het merk staat voor natuurlijke eenvoud en haalt haar inspiratie uit alledaagse designers, de gebruikers. Met haar collectie wil Bloomingville een gevoel van geluk en welzijn creëren. Dat zie je duidelijk terug in het onderscheidende design van de meubels en accessoires. Bloomingville heeft dan ook een heel herkenbaar stijlhandschrift: toegankelijk, verfrissend, spontaan en decoratief. ‘We ontwerpen niet om mensen op te leggen hoe ze hun huizen moeten inrichten, maar om ze te ondersteunen met onze collectie’. Bloomingville vindt het belangrijk om iedereen creatief te laten omgaan met haar producten en deze naar eigen wens en smaak toe te passen in het interieur.

Over bloomingville

De collectie van bloomingville

Elk seizoen introduceert Bloomingville nieuwe producten en stijlen om haar gebruikers nieuwe inspiratie te bieden. Elk item wordt besproken, geëvalueerd en verbeterd door een team van ontwerpers en het wordt pas een onderdeel van de collectie als ze er zelf gelukkig van worden. Creative Director Helene Fast en haar ontwerpteam zijn altijd op zoek naar dingen die op het eerste gezicht imperfect lijken. Dat is precies de kracht van Bloomingville, want het is juist de imperfectie die het persoonlijke en spontane karakter van Scandinavische design onderstreept en zorgt voor een ontspannen sfeer in huis. Bloomingville streeft ernaar een merk te zijn dat ‘happy change’ uitstraalt met haar collectie. “Wij vinden dat je met een paar van onze producten het uiterlijk van een hele kamer moet kunnen veranderen en hiermee verrassende, verfrissende en stijlvolle veranderingen teweeg kunt brengen.” Kom langs in onze woonwinkel en ontdek de collectie van dit eigenzinnige woonmerk!

De collectie van bloomingville

Merken bij het Kabinet

Kom langs in onze woonwinkel in Bunnik en laat je inspireren door onze unieke collectie met onderscheidende merken. Naast grote bekende merken als HK Lving en VT Wonen, vind je ook minder bekende als Jess Design, Zuiver en natuurlijk ons eigen merk New Routz. Maar ook voor voor accessoires en verlichting vind je bij ons merken als Zusss en It’s About Romi. Bekijk onze collectie online of laat je in onze winkel inspireren en krijg een persoonlijk interieuradvies.