FAQ en disclaimer

Heeft Het Kabinet ook een fysieke winkel?

Ja, woonwinkel Het Kabinet is gevestigd aan de Rumpsterweg 1 – 5 in Bunnik (bij Utrecht), direct aan de A12. In deze woonwinkel van 10.000m2 vindt u een grote collectie meubels en woonaccessoires, die op een unieke en inspirerende wijze wordt gepresenteerd.

Hoe kan ik mijn online bestelling betalen?

Betaling van uw bestelling kan eenvoudig met iDeal via uw eigen bank. Volg de stappen via het bestelproces.

Hoe wordt mijn bestelling bezorgd?

Alle meubels worden door onze de bezorgdienst van Het Kabinet bezorgd. Alle accessoires worden door DHL bezorgd. Grotere, zwaardere of breekbare producten worden door de bezorgdienst van Het Kabinet bezorgd. Hiervoor wordt in overleg met u een bezorgafspraak gemaakt. Bezorging door de bezorgdienst van Het Kabinet is altijd op doordeweekse dagen.

Wat zijn de levertijden?

Alle accessoires en kleinmeubelen die met DHL worden verzonden worden binnen 2 werkdagen aan u verzonden. Voor grotere, zwaardere of breekbare producten geldt een afwijkende levertijd. Met betrekking tot de meubelcollectie geldt een gemiddelde levertijd van 1 tot 4 weken. Een indicatie van levertijd treft u aan bij elk individueel meubel. Na plaatsing van uw meubelbestelling wordt contact met u opgenomen voor het maken van een leveringsafspraak zodra het artikel gereed is voor verzending.

Kan ik mijn webshopbestelling zonder opgave van redenen retourneren?

Ja, dat kan. U heeft wettelijk recht om gedurende zeven werkdagen na ontvangst van het product de koop op afstand zonder opgave van redenen te ontbinden (artikel 46d Burgerlijk Wetboek Boek 7 Afdeling 9A).

Aan het terug sturen van het product zijn de volgende kosten verbonden:

Meubels

Binnen de provincie Utrecht € 25.- per bestelling / rit *Alle overige provinciën € 50.- per bestelling / rit. **Met uitzondering van de Waddeneilanden.

Accessoires

Door geheel Nederland per accessoire € 6,95.

Werkwijze Retour Meubels

Retouren kunnen worden aangemeld door het retourformulier volledig in te vullen. Vul de gegevens in en de planning neemt telefonisch contact op voor het maken van een retourafspraak.

Werkwijze retour accessoires

De accessoires kunnen retour worden gestuurd naar het speciale antwoordnummer. U krijgt het aankoopbedrag terug gestort minus de verzendkosten van € 6,95 per item en minus de retourverzendkosten € 6,95 per item. Vul eerst het retourformulier volledig in. Wij sturen u binnen 2 werkdagen de retourinstructie.

Kostenloos retourneren is tevens mogelijk indien u zelf de goederen binnen 8 dagen terug brengt in onze woonwinkel te Bunnik. Retourneren kan alleen in het geval we het product in originele verpakking en in nieuwstaat van u terug ontvangen. Heeft u een retour? Vul dan eerst het retourformulier volledig in. U ontvangt binnen 2 werkdagen de te volgen instructies.

Levert Het Kabinet ook in België?

Het Kabinet levert ook in België. Betaling op de website kan met Bancontact of Creditcard (Visa/Mastercard).

Vragen over bestelprocedures of producten

Heeft u een vraag over de bestelprocedure of een product? Bel dan op werkdagen tussen 9:30 en 17:00 uur met 030-65 67 068 of gebruik het contactformulier .

Heeft u een klacht over een geleverd product? Laat ons dit weten via het contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Disclaimer

Er is veel aandacht en zorg besteed aan de inhoud van deze website. Ondanks de constante zorg en aandacht die Het Kabinet aan de samenstelling van deze website besteedt, is het mogelijk dat de informatie die hier wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Prijswijzigingen en verkrijgbaarheid van producten zijn uitdrukkelijk voorbehouden. Het Kabinet kan niet aansprakelijk worden gesteld voor rechtstreekse of indirecte schade die ontstaat uit het gebruik van de website of van de op of via de website ter beschikking gestelde informatie. Het Kabinet behoudt zich het recht voor om de informatie op deze site regelmatig aan te vullen of te wijzigen zonder enige kennisgeving.

Intellectueel eigendom

Deze website met alle onderdelen, zoals beelden, logo en teksten zijn eigendom van Het Kabinet B.V. Het is niet toegestaan om de website of gedeelten ervan te publiceren, kopiëren en/of anders, zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Het Kabinet. Deze toestemming is niet nodig voor persoonlijk en/of niet-commercieel gebruik.