Mobitec

Hedendaagse tafels en stoelen, praktisch en gemaakt van kwaliteitsmaterialen

Meubels van Mobitec worden stuk voor stuk op aanvraag geproduceerd, volgens de specifieke wensen van de klanten. Het resultaat: meubels die perfect passen bij u en uw interieur.

Over mobitec

Vanaf het ontwerp over de selectie en aanschaf van de grondstoffen tot de uiteindelijke productie en levering: Staat Mobitec zelf in voor elke stap van het proces. Op deze manier kunnen zij u de beste prijs-kwaliteitverhouding bieden.

Wat de kwaliteit van de grondstoffen en hun impact op het milieu betreft, zijn ze erg kieskeurig. Al hun hout is afkomstig van duurzaam beheerde Europese bossen. Ook gebruiken ze lijm en vernis zonder schadelijke oplosmiddelen.

Merken bij Het Kabinet

Bij het Kabinet kan je terecht voor een onderscheidend assortiment. Naast Jess Design vind je ook andere gave merken, zoals HKliving en VT Wonen. Maar ook voor minder grote merken, zoals BePureHome, Zuiver en onze eigen merk ‘New Routz’. Ook voor verlichting en accessoires kan je bij ons terecht voor merken als Zusss en It’s About RoMi. Kom langs in onze woonwinkel en laat je inspireren door ons unieke assortiment en deskundige medewerkers.