Salontafels

Een stijlvolle salontafel: het middelpunt van jouw interieur

‘Wie nog denkt dat de tv het hart van het interieur is, heeft het mis. Want de kern van woonkamer is natuurlijk een fijne zithoek. De plek in huis waar je heerlijk samen kunt zijn, met als stralend middelpunt: de salontafel. Voorheen werd de salontafel slechts gezien als een praktisch meubelstuk, vooral bedoeld om je kopje koffie en een simpel waxinelichtje op te zetten. Maar de salontafel van nu is een echt fashion statement. Een mooi meubelstuk waar je jouw interieur accessoires op kwijt kunt, maar natuurlijk ook dat dampende kopje koffie.’

43 producten
Salontafel Pim naturel thumbnail image
Salontafel Pim naturel thumbnail hover image

Salontafel Pim naturel

In 2 maten
€ 379
Salontafel Montana thumbnail image
Salontafel Montana thumbnail hover image

Salontafel Montana

In 2 maten
Vanaf € 349
Salontafel Knut thumbnail image
Salontafel Knut thumbnail hover image

Salontafel Knut

In 2 maten
€ 349
Salontafel Aurora Beige thumbnail image
Salontafel Aurora Beige thumbnail hover image

Salontafel Aurora Beige

In 2 afmetingen
€ 550
Salontafel Obit thumbnail image
Salontafel Obit thumbnail hover image

Salontafel Obit

In diverse varianten
€ 699
Salontafel Canu thumbnail image
Salontafel Canu thumbnail hover image

Salontafel Canu

In diverse kleuren
€ 899
Salontafel pim zwart thumbnail image
Salontafel pim zwart thumbnail hover image

Salontafel pim zwart

In 2 maten
€ 379
Salontafel round thumbnail image
Salontafel round thumbnail hover image

Salontafel round

Uniek item
€ 695
Oude salontafel op metalen poot thumbnail image
Oude salontafel op metalen poot thumbnail hover image

Oude salontafel op metalen poot

Uniek exemplaar
€ 1349

Verschillende populaire stijlen

Ben je benieuwd wat bij jouw inrichting past? Bij Het Kabinet hebben we de laatste trends in huis als het gaat om salontafels. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: de Japandi-trend, waarbij Scandinavische invloeden naadloos overvloeien in Aziatische elementen wat uitmondt in een minimalistisch ontwerp. Salontafel Jordan is hier een goed voorbeeld van. Een uniek afgewerkte salontafel van glad hout, wat zorgt voor een natuurlijke sfeer. Of kies voor een verrassend retro-ontwerp met Oosterse invloeden, zoals salontafel Medina, die met bras is afgewerkt, en speelse tabs toelopende pootjes heeft. Ook als het om de materiaalkeus of de kleur gaat zijn we van alle markten thuis. Want wat dacht je van ronde tafel Zuiver Cupid Marble? Een eyecatcher met een blad van donker marmer en een zwart, metalen frame, dat voor een industriële uitstraling zorgt. Of ga voor licht en luchtig Scandinavisch, tijdloos modern en strak. Maar ook de landelijke en industriële stijl zijn in onze woonwinkel en online vertegenwoordigd.

Verschillende populaire stijlen

Mix & match je salontafels

De durfallen onder ons combineren enkele bijzettafels tot de perfecte salontafel opstelling. Speel hierbij ook eens met tafels die verschillen in hoogtes, materialen, vormen en kleuren. Dit zorgt voor een speels effect en sfeervolle uitstraling. Het geheel maak je natuurlijk af met de stijlvolle accessoires uit onze collectie.

Mix & match je salontafels

Hulp nodig bij het kiezen van dé salontafel?

Ook dan ben je bij Het Kabinet aan het juiste adres. Onze stylisten staan voor je klaar met een passend advies, zowel online als op locatie in onze woonwinkel.