vtwonen

Smaakmakers & stijlmeesters

‘Ontdek de vtwonen collectie in onze woonwinkel. Deze bestaat uit mooie meubels, zoals banken, kasten en stoelen, maar ook mooi servies, textiel en veel meer woonaccessoires. Met de vtwonen collectie kan je je woning een unieke twist geven. De unieke en herkenbare stijl van vtwonen is te omschrijven als ‘basic met een twist’. De meubels en accessoires van Vtwonen passen perfect in een eigentijds en tijdloos interieur. Van Scandinavisch tot eigentijds klassiek. Kom langs in onze woonwinkel en laat je inspireren door onze collectie.’

Over vtwonen

Iedereen kent vtwonen van het woonmagazine en de vele tv-programma’s. Met het magazine worden veel mensen maandelijks geïnspireerd en geïnformeerd over de laatste woontrends. In de collectie van vtwonen vind je daarom ook een breed assortiment eigentijdse meubels en woonaccessoires. Zo is er het vtwonen servies dat al jaren populair is vanwege het tijdloze design. Maar ook een heerlijk liggende loungebank voor in de woonkamer vind je in de collectie. En voor stijlvolle, trendy items zit je goed bij vtwonen. Ontdek de vtwonen collectie in onze woonwinkel te Bunnik in Utrecht.

Over vtwonen

vtwonen collectie bij Het Kabinet

In onze woonwinkel willen wij je inspireren met een selectie van wat onze merken te bieden hebben. Online tonen we je een selectie hiervan, dus kom vooral langs om alle meubels en woonaccessoires in ons assortiment te bekijken en laat ons je helpen met een deskundig interieuradvies, zodat jij het interieur van je dromen kunt realiseren. Het Kabinet is 6.000 m2 wooninspiratie. We combineren in onze winkel naast onze eigen collectie het beste wat onze merken te bieden, voor een unieke woonbeleving. Ontdek hoe jij je interieur kunt verrijken met nieuwe items of kom langs voor een compleet nieuw interieur. Bij Het Kabinet in Bunnik vind je alles voor een interieur waarin jij je thuis voelt.

vtwonen collectie bij Het Kabinet

Merken bij Het Kabinet

Bij Het Kabinet vind je altijd een onderscheidende collectie meubels en accessoires. Naast ons eigen merk Het Kabinet Originals vind je ook mooie merken als HKliving, vtwonen, BePureHome, Zuiver en New Routz. Ben je op zoek naar een mooie lamp of eigentijdse woonaccessoires? Ook hiervoor shop je bij Het Kabinet. In onze collectie vind je merken als Zusss, It’s About RoMi en House Doctor. Bezoek onze woonwinkel en laat je inspireren door ons uniek assortiment en onze enthousiaste woonspecialisten. Zij geven je graag een persoonlijk interieuradvies.