house doctor

uitdagend, persoonlijk en informeel

Het Deense design merk is  opgericht in 2001 door de familie Juhl. Ze zijn voorstander van het mixen van verschillende stijlen zodat je in staat bent om een persoonlijk en uniek interieur te creëren. Zie hieronder een selectie van producten die te vinden zijn in onze winkel! Nog even geduld.. binnenkort beschikbaar op onze website.  

Over house doctor

Het merk is van oorsprong een familie bedrijf en begon klein. Enige jaren later zijn ze uitgegroeid tot één van de populairste merken van Denemarken op het gebied van interieurdesign. 

De collectie van house doctor

De collectie van House Doctor is uitgebreid. Ze hebben alles wat je nodig hebt in je interieur. Het assortiment bestaat uit: textiel, meubels, verlichting, vloerkleden, en talloze accessoires.

Merken bij het Kabinet

Kom langs in onze woonwinkel in Bunnik en laat je inspireren door onze unieke collectie met onderscheidende merken. Naast grote bekende merken als HK Lving en VT Wonen, vind je ook minder bekende als Jess Design, Zuiver en natuurlijk ons eigen merk New Routz. Maar ook voor voor accessoires en verlichting vind je bij ons merken als Zusss en It’s About Romi. Bekijk onze collectie online of laat je in onze winkel inspireren en krijg een persoonlijk interieuradvies.