Zusss

Basic, stoer, uniek en een tikkeltje eigenwijs

‘Zusss is een Nederlands merk dat is opgericht door de zussen Sietske en Femke. Zij staan zelf aan de basis van de mooie collectie lifestyle en fashion artikelen. Naast kleding vind je ook heel veel woonaccessoires in de collectie van Zuss met, onder andere, kussens, vloerkleden, badkamer accessoires en zelfs servies.’

Over Zusss

Zusss is basic, stoer, uniek en een tikkeltje eigenwijs! Voor in huis vind je een grote collectie textiel met kussens, plaids, vloerkleden en zelfs tafellinnen. Waar de Zusss woonaccessoires om bekend zijn gaan staan, zijn de pakkende quotes op hun woonaccessoires. Zo kom je teksten tegen zoals ‘bonjour madame’, ‘gezelligheid kent geen tijd’ of ‘geniet van de dingen’. De woonaccessoires en decoratieve items van Zusss zijn niet alleen heel stijlvol, ze zijn ook nog eens heel betaalbaar. Zo vind je voor een klein bedrag al kaarsen, leuke tegeltjes en stijlvolle kandelaars.

Over Zusss

De collectie van Zusss

Elk jaar komt Zusss met een nieuwe collectie op de markt. Naast lifestyle artikelen maken zij ook heerlijke items om het in huis gezellig te maken en comfortabel te zijn. Ben je gek op quotes of teksten? Dan kan jij je geluk niet op met de kussens van Zusss, maar ook voor mooie pastel kleuren en basic designs kan je bij Zusss terecht. Maak het jezelf gemakkelijk in huis met een lekkere plaid of maak het gezellig met het uitgebreide assortiment kaarsen en kandelaars. Ook om jouw plaid of spullen in huis een plekje te geven, kan je bij Zusss terecht. Ga bijvoorbeeld voor een mooie rieten opbergmand om je spulletjes op netjes op te bergen.

De collectie van Zusss

Merken bij het Kabinet

Kom langs in onze woonwinkel in Bunnik en laat je inspireren door onze unieke collectie met onderscheidende merken. Naast grote bekende merken als HK Lving en VT Wonen, vind je ook minder bekende als Jess Design, Zuiver en natuurlijk ons eigen merk New Routz. Maar ook voor voor accessoires en verlichting vind je bij ons merken als Zusss en It’s About Romi. Bekijk onze collectie online of laat je in onze winkel inspireren en krijg een persoonlijk interieuradvies.