Zakelijk interieuradvies

Realiseer je droominterieur

Kun je als ondernemer wel wat hulp gebruiken met de indeling van je kantoor, winkel of restaurant en bij het vinden van de juiste stijl , sfeer en uitstraling? Ons team van woonspecialisten heeft veel ervaring met projectinrichting en kunnen je perfect adviseren en inspireren. Van intakegesprek tot moodboard en van interieurplan tot plaatsing van de meubels, ons Creative centre staat voor je klaar. Vragen die je hebt over kleuren, stoffen, materialen, meubels en verlichting beantwoorden we graag! Vul onderstaand formulier in of bel ons voor een afspraak in onze winkel die voor ondernemers (alleen op afspraak) geopend is.

Tijdens de afspraak voor ondernemers in het Creative centre in onze woonwinkel gaan we stap voor stap ervoor zorgen dat jouw onderneming een nieuw interieur gaat krijgen, van begin tot eindstand en zorgen ervoor dat je je meubels geleverd krijgt. Bij het tonen van je KvK-inschrijving kun je bij ons terecht voor een b2b-meeting in onze woonwinkel. Uiteraard nemen wij alle regels van het RIVM in acht voor jouw en onze veiligheid. Neem contact met ons op via het afspraakformulier onderaan deze pagina of telefonisch en geef je wensen aan.

Business to business

Maak een afspraak voor een interieuradvies in onze woonwinkel en laat een woonspecialist je helpen met het maken van een nieuwe indeling in de stijl die past bij jouw onderneming. Tijdens het advies bieden we je praktische en creatieve oplossingen voor jouw interieur. En wil je dat we voor jou gaan shoppen in onze woonwinkel? Dan helpt een personal shopper je met het creëren van een nieuwe sfeer voor jouw bedrijf.

Maak een afspraak!

Heb je behoefte aan inspirerend interieuradvies met een woonspecialist in ons Creative centre? Vul onderstaand formulier in en geef aan wat je wilt, dan nemen we direct contact met je op om een afspraak in te plannen.