Hoekbanken

Heerlijk in een hoekje wegkruipen geeft een geborgen gevoel en is een ideale woonoplossing voor kleine ruimtes.

‘De getoonde banken zijn allemaal in hoekbanken en in verschillende stof- en leersoorten beschikbaar. Wil je een ruim aantal zitplaatsen hebben dan is de hoekbank is een voor de hand liggende keuze. Een ruime zitter bestaand uit twee delen met de mogelijkheid om zitten, loungen en een middagdutje te doen. De hoekbank valt ook wel te omschrijven als de ideale familiebank maar ook de perfecte bank wanneer je een groter gezelschap over de vloer hebt. ’

20 producten
Bank Coos thumbnail image
Bank Coos thumbnail hover image

Bank Coos

In veel opstellingen
Vanaf € 1875
Bank Lars thumbnail image
Bank Lars thumbnail hover image

Bank Lars

In veel varianten
€ 3537
Bank Eden thumbnail image
Bank Eden thumbnail hover image

Bank Eden

In veel opstellingen
Vanaf € 1861
Bank Finn thumbnail image
Bank Finn thumbnail hover image

Bank Finn

In veel opstellingen
Vanaf € 3630
Bank Ludo thumbnail image
Bank Ludo thumbnail hover image

Bank Ludo

In veel opstellingen
€ 2456
Bank Sol thumbnail image
Bank Sol thumbnail hover image

Bank Sol

In veel varianten
Vanaf € 1452
Bank Matteo thumbnail image
Bank Matteo thumbnail hover image

Bank Matteo

In veel opstellingen
Vanaf € 2199
Bank Carlo thumbnail image
Bank Carlo thumbnail hover image

Bank Carlo

In veel opstellingen
Vanaf € 3840
Bank Martino thumbnail image
Bank Martino thumbnail hover image

Bank Martino

In veel opstellingen
€ 3223
Bank Noor thumbnail image
Bank Noor thumbnail hover image

Bank Noor

In veel opstellingen
Vanaf € 3560
Bank Boaz thumbnail image
Bank Boaz thumbnail hover image

Bank Boaz

In veel opstellingen
Vanaf € 1879
Bank Shark thumbnail image
Bank Shark thumbnail hover image

Bank Shark

In veel opstellingen
Vanaf € 2419

90 graden

Ons assortiment hoekbanken bestaat uit diverse maten, wat afhangt van het gewenste aantal zitplekken. Daarnaast bestaat de keuze uit een rechts- of linkszijdige hoekbank. Dit hangt uiteraard af van de vorm van je woonkamer en op welke plek in de woonkamer je de bank wil plaatsen. Voor de hand liggend is het om de bank rondom evenwijdig te plaatsen met de muur. Op die manier komt de hoekbank het beste tot zijn recht en kun je daadwerkelijk in een hoek van de kamer zitten. Deze opstelling bied een goede woonoplossing wanneer je weinig ruimte hebt. Of je nou op zoek bent naar een hele grote hoekbank om een ruimte invulling te geven of juist een kleinere waarmee je een knusse zithoek creëert om samen een heerlijk avondje te Netflixen, ons assortiment bevat vele mogelijkheden.

90 graden

Stijlvolle hoekbanken bij Het Kabinet

Een hoekbank in de woonkamer heeft veel voordelen. Een royale bank met een hoek, hoekbank met chaise longue of een u-bank (een bank met twee hoeken) biedt genoeg ruimte voor het hele gezin, maar is ook handig wanneer je visite hebt. Ben je alleen of met zijn tweeën thuis, dan heb je genoeg ruimte om ook met je benen op de hoekbank te kruipen en voluit te relaxen. Het Kabinet biedt veel soorten en maten hoekbanken aan. Ook heb je bij ons een ruime keuze in kleuren en materialen. Zo stel je je eigen, ideale hoekbank op maat samen. Wordt het een plofbank voor zes personen of een strakke, moderne hoekbank? Een 3-zitter of een hoekbank met ligelementen voor twee personen? Bij Het Kabinet vind je hoekbanken in alle woonstijlen. Een longchair links? Of toch liever rechts? Het kan allemaal. Wij stellen met alle liefde de zithoek van je dromen samen. Ben je ook op zoek naar een bijpassend vloerkleed, salontafel, kussens of andere woonaccessoires, dan laten we je graag alle opties zien.

Stijlvolle hoekbanken bij Het Kabinet

Een hoekbank met comfort en stijl

Een hoekbank is een van de meest gebruikte meubels in huis. Het is dus belangrijk om voor een bank te kiezen die genoeg comfort biedt. Let op de zithoogte, de zitdiepte, de bankopstelling en de soort kussens. Misschien heb jij wel voorkeur voor een actieve zit of wil je juist een ruime plofbank. Natuurlijk wil het oog ook wat. Kies voor een model en stoffering die passen bij jouw woonkamer, jouw smaak en woonsituatie. Welke pootjes of onderstel komt er onder de bank? Wil je de hoek links of rechts, of wil je een bank met twee hoeken? De interieurstylisten van Het Kabinet helpen je graag met het creëren van de perfecte hoekbank, passend in jouw ruimte, bij jouw interieur. Een hoekbank kopen is niet altijd even eenvoudig. Een hoekbank is meestal een groot meubel dat voor een groot deel de sfeer van de woonkamer bepaalt. Een 2,5-zits hoekbank van bruin leer op hoge poten met een gecapitonneerde zit geeft een totaal ander beeld dan een u-bank van antraciet velvet op lage poten. Bij Het Kabinet kun je zowel online een hoekbank kopen als in onze showroom in Bunnik. We kijken graag met je mee welke hoekbank het beste past in jouw woonruimte. We laten je alle mogelijkheden zien qua kleuren, materialen, zittingen, armleuningen en alle andere opties. We nemen uitgebreid de tijd om samen jouw droomhoekbank te realiseren.r je weinig ruimte hebt. Of je nou op zoek bent naar een hele grote hoekbank om een ruimte invulling te geven of juist een kleinere waarmee je een knusse zithoek creëert om samen een heerlijk avondje te Netflixen, ons assortiment bevat vele mogelijkheden.