Contact

Onze woonwinkel van 6000 m2 is iedere dag geopend. We nodigen je uit om onze stijlkamers te komen bewonderen. Stuk voor stuk zijn ze ingericht met onze unieke collectie en op onze eigenzinnige wijze gestyled. Fan van onze stijl? In het Creative centre kun je terecht voor interieuradvies, wij helpen je graag om je droomplaatje te realiseren.

Het Kabinet Wonen (winkel)

Rumpsterweg 1-5
3981 AK Bunnik

Maandag13:00 – 17:30
Dinsdag10:00 – 17:30
Woensdag10:00 – 17:30
Donderdag10:00 – 17:30
Vrijdag10:00 – 17:30
Zaterdag10:00 – 17:30
ZondagGesloten
Icoon voor gratis parkeren

Parkeren is gratis

Icoon voor elektrische autos

Laadstation voor elektrische auto’s aanwezig

Onze winkel

Diverse merken

Gratis advies

Hoe kunnen we je helpen?

Onze woonwinkel is iedere dag geopend voor het bekijken van onze collectie en interieuradvies. Ons team is bereikbaar via chat, e-mail en telefonisch voor al je vragen. Stuur ons een bericht, mail, chat met ons óf bel op 030 – 65 67 068 voor een antwoord op je vraag of om een afspraak te maken. We horen graag van je!

Met de auto

(Utrecht)

Neem vanuit de richting Utrecht de A12, afslag 19, onderaan de linker afslag. Ga, na het genomen viaduct, direct bij het eerste stoplicht naar rechts, naar het industrieterrein ‘De Rumpst’.

Met de auto

(Arnhem)

Neem vanuit de richting Arnhem de A12, afslag 19, onderaan de rechter afslag. Ga direct bij het eerste stoplicht naar links, naar het industrieterrein ‘De Rumpst’.

Openbaar vervoer

(Utrecht)

Neem vanaf Utrecht CS (centrumzijde) bus 41 naar Wijk bij Duurstede, stap uit bij halte Kosterijland Bunnik. Vanaf hier is het ca. 5 tot 8 min. lopen naar Het Kabinet.

Stel je vraag

Ontdek de mogelijkheden bij Het Kabinet

Onze woonwinkel aan de Rumpsterweg in Bunnik is niet zomaar een woonwinkel! Het is de perfecte plek om je te laten inspireren en adviseren over alles op het gebied van wonen. Geniet van een lekkere kop koffie, verse thee of cappuccino en laat onze stylisten jou adviseren over de talloze mogelijkheden van ons assortiment meubels en woonaccessoires. Maak een afspraak voor een uitgebreid interieuradvies, waarin we creatieve woonoplossingen bieden met onze unieke collectie. In onze woonwinkel heb je de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende afmetingen, materialen, stoffen en details, zodat je altijd een meubel vindt dat past bij jouw stijl en interieur!

Laat je inspireren door onze woonwinkel

Benieuwd naar onze woonwinkel? Hier zie je een filmpje om een indruk te krijgen van alle presentaties die je kunt verwachten. En omdat we dagelijks nieuwe items toevoegen en stijlkamers restylen, is het sowieso de moeite waard om snel langs te komen.

Contact page content

Het interieuradvies

Tijdens het gesprek in onze woonwinkel gaat de interieurstylist een nieuwe indeling maken op basis van jouw leefsituatie en wensen. We hebben natuurlijk al wat huiswerk gedaan door de foto’s en plattegrond die je ons hebt toegestuurd goed te bestuderen en alvast een plan bedacht dat aansluit op wat je hebt aangegeven in de telefonische intake. Daarna maken jullie samen een inspiratierondje door onze woonwinkel om meubels te vinden die passen bij jouw woonstijl en hoe jouw wensen vertaald kunnen worden in woonoplossingen. Daarna wordt er gekeken naar kleuren, stijlen, stoffen, materialen en vormen, zodat een interieurplan en offerte op maat kan worden gemaakt. Het interieuradvies duurt ongeveer 2 uur en is gratis. Ben je nieuwsgierig geworden? Maak dan een afspraak en ervaar het zelf hoe fijn het is om volledig ontzorgd te worden.