Skip to content

Fauteuil Julius

949,00 854,10

Ontdek de Dyyk Julius Fauteuil. Zit als een ware vorst in je eigen huis met deze comfortabele fauteuil. Zijn hoge rug biedt veel ondersteuning en zorgt voor een ideale houding. Kies uit drie verschillende poten: een houten draaivoet, vaste voet of draaivoet. Tevens is er een bijpassende hocker mogelijk. Daarnaast kan je kiezen uit uiteenlopende soorten stof, leer en verschillende kleuren.

Deze stoel is van het merk Dyyk, een puur Nederlands merk dat comfortabele meubels van kwaliteit maakt, zonder poeha! Kom langs in onze winkel voor alle mogelijkheden of neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie over maatwerk en prijzen.

Klik op Offerte aanvragen om meer informatie over dit artikel te ontvangen.

Meer weten over dit artikel? Zet je vraag op de chat of maak een videobelafspraak met een woonspecialist.

b_sfeer_foto

Fauteuil Julius

*Genoemde prijs is vanaf prijs gebaseerd op een stofgroep A met vaste voet.

Julius_0000_Curven 1
sfeer-julius

AFMETINGEN

Diepte ca. 65cm
Hoogte ca. 105cm
Breedte ca. 82.5cm
Zitdiepte ca. 51.5cm
Zithoogte ca. 45cm

48f4fb42 0aee 478b Bd0f 4f767fbf1743
INTERIEURADVIES

Laat je woonwensen uitkomen! Maak een afspraak voor een gratis interieuradvies met één van onze woonspecialisten. Met onze collectie gaan we jouw droominterieur realiseren.

Het Kabinet maakt gebruik van cookies om je bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies.
Lees hier meer over onze privacy policy.

Impressie videochat