Sfeer Foto Fauteuil Specter

Modern design

Fauteuil Specter biedt een comfortabele zit. Hij past zich makkelijk aan de ruimtes van je woning aan, maar blijft zichzelf. Tijdloos, maar bij de tijd, want de Specter is verkrijgbaar in verschillende leer- en stofsoorten. Kies het model dat het best bij jouw interieur. Laat je in onze woonwinkel verrassen door deze bank en kom proefzitten! Heb je behoefte aan advies? Maak dan een afspraak voor Interieuradvies met een woonspecialist.

Fauteuil Specter

Tijdloos, maar bij de tijd.

999

Vanwege de vele mogelijkheden is dit product niet online te bestellen. Je kunt een offerte aanvragen voor de gewenste uitvoering en navraag doen voor de actuele levertijd. Je kunt ook gebruik maken van de chatfunctie, zodat je direct je vraag kunt stellen aan een woonspecialist.

Ontdek de Dyyk Specter fauteuil bij het Kabinet. Deze stoere, comfortabele fauteuil zorgt voor een optimaal comfort. Heerlijk ontspannen na een dag werken of even wegdromen met een goed boek, het kan allemaal op deze heerlijke fauteuil van Dyyk. De harmonieuze vorm en zachte, gebogen lijnen maken Specter tot een relax fauteuil die gezelligheid uitstraalt. De Specter fauteuil is verkrijgbaar in verschillende soorten stof en leer.

Hoogte: ca. 95 cm.
Breedte: ca. 88 cm.
Diepte: ca. 88 cm.
Zithoogte: ca. 44 cm.
Zitdiepte: ca. 49 cm.

De vijfpotige draaivoet is standaard van zwart metaal, maar tegen een meerprijs kan deze ook in het wit of in rvs uitgevoerd worden. Neem contact met ons op of kom langs in onze winkel voor meer informatie.

Het Kabinet is een CBW-erkende winkel en biedt productgarantie op haar totale collectie.

Klik hier voor meer informatie.

Het Kabinet bezorgt met eigen bezorgers bestellingen van meubels met een waarde vanaf € 750,- gratis door heel Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden. De meubels worden in huis geplaatst, mits de vrije doorgang is gewaarborgd. De gebruikte verpakkingsmaterialen nemen wij mee terug.

Klik hier voor meer informatie.