Sfeer Foto Fauteuil Limoni

Tijdloos design

De fauteuil Limoni is echt een blikvanger door de afgeronde vormgeving. Super strak en van een kwalitatief hoogwaardige kwaliteit. Het zitcomfort van de Limoni is superieur. Laat je in onze woonwinkel verrassen door deze fauteuil en kom proefzitten! Heb je behoefte aan
advies? Maak dan een afspraak voor Interieuradvies met een woonspecialist.

Fauteuil Limoni

Slank design, comfortabele zit en stijlvol aangezicht.

765

Vanafprijs gebaseerd op stofgroep A

Vanwege de vele mogelijkheden is dit product niet online te bestellen. Je kunt een offerte aanvragen voor de gewenste uitvoering en navraag doen voor de actuele levertijd. Je kunt ook gebruik maken van de chatfunctie, zodat je direct je vraag kunt stellen aan een woonspecialist.

De fauteuil Limoni is een strak vormgegeven kuipje met prettige zit. Leverbaar in een ruim assortiment stof- en leersoorten en met keuze uit zwart, wit of aluminium onderstel.

Hoogte: ca. 80 cm.
Breedte: ca. 83 cm.

Slank design, comfortabele zit en stijlvol aangezicht, de fauteuil Limoni heeft het helemaal. De elegante voet maakt deze fauteuil compleet en is verkrijgbaar in de kleuren zwart, of wit. De Limoni is leverbaar in verschillende stoffen en leersoorten.

Het Kabinet is een CBW-erkende winkel en biedt productgarantie op haar totale collectie.

Klik hier voor meer informatie.

Het Kabinet bezorgt met eigen bezorgers bestellingen van meubels met een waarde vanaf € 750,- gratis door heel Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden. De meubels worden in huis geplaatst, mits de vrije doorgang is gewaarborgd. De gebruikte verpakkingsmaterialen nemen wij mee terug.

Klik hier voor meer informatie.