VERLICHTING

Maak je huis wat lichter!

Nu we de winter naderen en de dagen wat korter zijn geworden, is dit een perfect moment om de verlichting binnenshuis goed aan te pakken!  Maak je huis wat lichter in deze donkere tijden!

Een lamp als kers op de taart

Een opvallend design boven je eettafel is als een kers op een taart! Een stoere, industriële hanglamp of een mooie opengewerkte, rieten lampenkap kan de sfeer van je woonkamer bepalen. Een lamp is dan ook een sfeerbepalende accessoire in huis!

DESIGN TOPPERS

Hanglamp Kalimantan
Vanaf: 112,00
Hanglamp Biarritz Zwart
Hanglamp Biarritz
Vanaf: 599,00

Begin met de basis

Voordat je lampen aanschaft, is het goed om rekening te houden met alle activiteiten in huis. Voor het lezen of werken aan de eettafel heb je ander licht nodig dan bijvoorbeeld bij het televisiekijken. Je moet eigenlijk onderscheid maken tussen functionele verlichting en sfeerverlichting. Zorg ervoor dat je een goede basisverlichting hebt en breng accenten aan die nodig zijn om meer sfeer toe te voegen of je helpen bepaalde activiteiten in huis uit te voeren.

Stoer en industrieel

Ijzer, glas, een vintage afwerking en de uitstraling van een oude fabriekslamp. Een industriële lamp zorgt voor wat meer pit in je interieur en combineert heel goed met andere stijlen om een stoer accent toe te voegen.

INDUSTRIëLE TOPPERS

Vloerlamp Office
139,00
Hanglamp Canyon
Hanglamp Canyon
199,00
Hanglamp Milton
Hanglamp Milton
79,00

OBJECT IN HUIS

Hou je van opvallend en uitgesproken design en vind je het leuk om je interieur een twist te geven? Dan is een eigentijdse ‘kroonluchter’ boven de eettafel misschien iets voor jou. Wat dacht je van de lamp Lub van Zuiver, met drie verstelbare armen? Opvallend, speels en heel praktisch. Hou je van een meer bohemian stijl en wil je een natuurlijk accent toevoegen? Dan is de lamp Kalimantan van Good&Mojo jouw lamp!

OPVALLENDE BESTSELLERS

Wandlamp Kalimantan
Vanaf: 112,00
Wandlamp Lyon
Vanaf: 155,00
Hanglamp Iguazu
Hanglamp Iguazu
155,00