Vacatures

Werken bij Het Kabinet

Het Kabinet is in Nederland een begrip op het gebied van wonen, en daar zijn we super trots op. We zwemmen soms bewust tegen de stroom in en hebben een enorme drive om onszelf te blijven vernieuwen. Onze woonwinkel zien we als een ontdekkingswereld, waarin de collectie meubels en accessoires op een verhalende manier wordt gepresenteerd. We reizen de hele wereld over, op zoek naar de mooiste producten, die matchen met de stijl die we voor ogen hebben. En een groot deel van onze collectie wordt ontwikkeld door onze eigen designers. De bevlogenheid en gezamenlijke inzet van alle medewerkers, zorgt ervoor dat Het Kabinet een unieke winkelbeleving is, iedere dag opnieuw.

Medewerker sales support

(4-5 dagen)

Voor de afdeling sales support zijn wij op zoek naar iemand die ons team komt ondersteunen bij alle dagelijkse werkzaamheden. Hieronder valt onder anderen order verwerking, customer service, planning voor bezorging en contact met onze vaste leveranciers. Ben jij administratief sterk en heb je al enige ervaring in een soortgelijke functie?

Student/scholier horeca

(za/zo)

Lijkt het jou leuk om in een super inspirerende omgeving vol wooninspiratie koffie te zetten voor onze klanten en de bar te beheren? En wil je graag in het weekend en de schoolvakanties wat bijverdienen naast jouw studie? Dan zijn we op zoek naar jou!

Servicemonteur / Meubelmaker

(fulltime)

In deze functie bezoek jij onze klanten voor servicewerkzaamheden en bent op dat moment het visitekaartje van ons bedrijf. Naast de servicewerkzaamheden werk je in de werkplaats van ons Logistiek centrum en voer je diverse reparaties uit aan allerlei soorten meubels uit onze collecte.

Allround Marketing designer

(fulltime)

Voor de afdeling MarCom zijn we op zoek naar een allrounder op het gebied van contentcreatie, een ervaren persoon met een goed stijlgevoel, die in staat is om in de lijn van onze herkenbare huisstijl materiaal te ontwikkelen voor alle platforms. Nieuwsgierig? Lees dan snel even verder.

Content & social media marketeer

(3-4 dagen)

Voor de afdeling MarCom zijn wij op zoek naar een gedreven en enthousiaste Content & social media marketeer die verstand heeft van social media beheer, content creatie en influencer-marketing. Dus weet jij wel hoe je met een spiegelreflexcamera dat perfecte plaatje schiet en op welk tijdstip jij het beste een Insta story plaatst? Lees dan vooral verder.