Verkoopadviseur

(3-4 dagen)

Kom jij ons team versterken?

Wij zijn op zoek naar een woonspecialist:
verkoop- en interieuradviseur (3-4 dagen)

Je maakt in deze functie, samen met onze verkoop- en interieuradviseurs, deel uit van het team van woonspecialisten. Het kooptraject van onze bezoekers, van verwelkomen tot adviseren en van interieurtekenen tot offreren, ligt in jouw handen. We vinden het belangrijk dat je klanten op een actieve en natuurlijke manier benadert en vooral goed kunt inschatten wanneer er behoefte is aan deskundigheid op het gebied van interieur- en productkennis. Als verkoopadviseur heb je de tools in handen om iemands woonomgeving mooier en leefbaarder te maken. 

Jouw profiel

Over jou

Het werken met en verkopen van onderscheidende interieur- en lifestyleproducten is je passie. In een dergelijke rol heb je bij voorkeur al enige aantoonbare ervaring opgedaan als verkoop- en/of interieuradviseur. Je bent representatief, betrokken en beschikt over een klantvriendelijke en servicegerichte instelling. Met jouw talent, ervaring en mensenkennis ben je in staat een koop- en adviseringstraject perfect te laten verlopen. Oftewel: een leuke collega die klaarstaat voor zijn of haar teamgenoten en ook op een proactieve manier te werk gaat. Je bent organisatorisch en je houdt ervan je handen uit de mouwen te steken. Onze woonwinkel ziet er niet voor niets altijd tiptop uit, dit komt omdat iedereen dagelijks meehelpt met het verzorgen en onderhouden van alle presentaties. Werken op met name zaterdag en zon- en feestdagen is voor jou geen probleem. 

We bieden

Een uitdagende en afwisselende baan in een hecht en enthousiast team, dat iedere dag opnieuw zorgt voor een onvergetelijke klantervaring en een unieke winkelbeleving, online en offline. Het Kabinet investeert in jouw toekomst door je workshops en/of opleidingen aan te bieden. Je krijgt van ons een marktconform salaris en je werktijden zullen in overleg worden bepaald.

Reageren

Heb je het gevoel dat we het over jou hebben? Vul dan onderstaand formulier in met daarin je motivatie en stuur ons je cv.