Trendy fauteuils

Fauteuils met een trendy design, aardse tinten en heerlijk zitcomfort

Organische vormen en aaibare stoffen

Bij een trendy interieur horen fauteuils die ontworpen en gebaseerd zijn op de laatste trends. Soms komen oude trends weer terug in een nieuw jasje zoals de trendy webbing fauteuils die je nu veel ziet. En soms worden we verrast met complete nieuwe stijlen, zoals prachtige organische gevormde fauteuils, die echt uitnodigen om heerlijk te komen relaxen. Ook zijn de aaibare stoffen zoals bouclé of teddy erg passend bij een trendy interieurstijl. 

Bij Het Kabinet verkopen we dan ook vele trendy fauteuils passend voor ieder interieur. Dus kan jouw woonkamer wel een vernieuwing gebruiken? Ga dan bijvoorbeeld voor trendy draaifauteuil Candy of Fauteuil Titus van het mooie merk Vincent Sheppard. Hieronder vind je een kleine greep uit het fauteuil assortiment van onze woonwinkel in Bunnik.

Trendy fauteuils

Fauteuil Woolly in de spotlight

De Woolly draaifauteuil uit de collectie van het merk BePureHome heeft een vriendelijke en zachte uitstraling. De trendy draaifauteuil is voorzien van mooie afgeronde, organische vormen. De draaifauteuil is bekleed met een zachte stof in drie verschillende kleuren. Het onderstel is gemaakt van staal voorzien van een mat zwarte poedercoating. De draaifauteuil Woolly nodigt uit om eens lekker te komen relaxen!

Bekijk draaifauteuil Woolly