WOONSHOPPEN
VIA VIDEOBELLEN

Maak een afspraak om te videobellen met een woonspecialist

Als je niet naar ons kunt komen, dán komen we gewoon naar jou! Een fijne en stijlvolle woonomgeving hebben, is misschien nu wel belangrijker dan ooit. De deuren van onze woonwinkel zijn dan wel gesloten, maar we zijn gewoon open voor al je woonwensen en interieurvragen! We hebben een team van woonspecialisten voor jou klaarstaan, die je met behulp van videobellen heel goed kunnen adviseren en inspireren. Maak nu een afspraak, zodat je kunt woonshoppen in onze woonwinkel wanneer jij dat wilt.

Met behulp van videobellen kunnen we je onze collectie gewoon online laten zien! Zelfs een personal shopper kan tot je beschikking staan om samen te shoppen in onze woonwinkel. En wil je de bank en stofstalen in het echt bekijken of advies op maat? We sturen je zo mogelijk stofstalen toe en kunnen op afspraak naar je toe komen in een straal van 60km vanaf Het Kabinet. Alles veilig en heel relaxed, om ervoor te zorgen dat jij zelfs nu je interieur kunt updaten!

Wil je woonshoppen in onze woonwinkel? Dat kan van ma t/m za van 10 – 17 en zondag van 12 – 17 uur via videochat met een woonspecialist! Klik op onderstaande button en maak een afspraak met een woonspecialist om te videobellen. Een woonspecialist neem direct contact met je op om de videobelafspraak samen met jou te plannen.