Skip to content

Textile care kit

29,95

Voor het impregneren van nieuwe meubelen. Vergroot de vlekbestendigheid, vergemakkelijkt de reiniging en zorgt ervoor dat je meubelen langer in goede conditie blijven. De protector is een textiel beschermer die alle soorten textiel optimaal beschermt tegen ongelukken op basis van water, olie of vet. Maakt stoffen onzichtbaar vlekwerend en waterafstotend. De cleantex is een effectieve textielreiniger en vlek verwijderaar op waterbasis. Verwijdert vervuiling en vlekken van dranken, voedingsmiddelen en af- en uitscheiding van mens en zoogdier. Dit product is geschikt voor meubelstoffen, tapijt, gordijnen, boxsprings, tuinkussens en autobekleding.

Meer weten over dit artikel? Zet je vraag op de chat of maak een videobelafspraak met een woonspecialist.

inhoud

500ml Textile Protector
Reinigingswashand
500ml Textile Cleantex
Doek

48f4fb42 0aee 478b Bd0f 4f767fbf1743
INTERIEURADVIES

Laat je woonwensen uitkomen! Maak een afspraak voor een gratis interieuradvies met één van onze woonspecialisten. Met onze collectie gaan we jouw droominterieur realiseren.

Het Kabinet maakt gebruik van cookies om je bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies.
Lees hier meer over onze privacy policy.