Moderne banken

Strak en tijloos karakter

Modern met een tijdloos karakter

Moderne banken hebben en strak design en tijdloos karakter. Zo ook onze klassieker: Bank Eden. Door de perfecte afwerking en detaillering straalt deze moderne bank echte perfectie uit. De brede zit- en rugkussens, de kwalitatieve materialen en de vulling van het zitgedeelte zorgen voor een optimaal zitcomfort. Eden voelt zich het beste thuis in een modern interieur en als hij op de juiste plek wordt neergezet, zul je merken dat je een eye-catcher hebt aangeschaft.

Bekijk bank Eden

Moderne banken

Bank Noor in de spotlight

De bank Noor is een strak vormgegeven, tijdloze bank op metalen poten in matzwart of geborsteld staal. De bank Noor is modern en heeft heel veel mogelijkheden. Je kunt je kiezen uit verschillende bankopstellingen en talloze stof- en leersoorten, zodat er altijd een uitvoering mogelijk is, die past bij jouw stijl en woonsituatie. Daarnaast kan je ook een tussentafeltje erbij nemen.

Bekijk bank Noor

Grote collectie moderne banken

Moderne banken kun je goed herkennen aan hun strakke lijnen en een minimalistisch uiterlijk qua stof en print. Hiermee passen deze bankstellen uiteraard heel goed in een modern interieur, maar ook in een industrieel of landelijke ruimte kunnen ze heel goed tot hun recht komen als accentstuk.

Bovenal moet een goede moderne bank (naast er mooi uitzien) vooral veel comfort bieden na bijvoorbeeld een lange werkdag. Onze banken zijn gemaakt van stoffen van een erg hoge kwaliteit en we hebben voor ieder zijn voorkeur wel een goede optie in ons assortiment. Wil jij weten wat er het beste bij jou past? Kom dan langs bij onze woonwinkel in Bunnik voor een gratis interieuradvies.

Hoe zet je een modern interieur neer?

Op de vraag “Wat is een moderne woonstijl?” is geen eenduidig antwoord te vinden. Deze term wordt als verzamelterm gebruikt voor een aantal stylistische keuzes. Elementen die je vaak tegenkomt in een moderne woonstijl zijn items met rechte lijnen, effen kleuren en een opgeruimde sfeer.

De rechte lijnen en effen kleuren doen mensen vaak denken aan nieuwigheid en denken daarbij aan moderne tijden. Dit veroorzaakt vaak een hoop rust in de sfeer van je interieur.

Onze verschillende materialen voor moderne banken

De moderne banken van Het Kabinet zijn verkrijgbaar in vele soorten stof en leer. De meeste banken in een moderne stijl worden standaard uitgevoerd in minimalistische, effen stoffen van hoge kwaliteit. Dit geeft de bank namelijk een schone, strakke uitstraling. Binnen de stoffen banken heb je de keuze uit verschillende soorten stoffering. Denk bijvoorbeeld aan linnen, geweven, rib, velvet of gemêleerd.

Moderne bank samenstellen bij Het Kabinet

Wanneer je weet welke stoffen en kleuren je terug wilt laten komen in je moderne bank, is het belangrijk om na te denken over de opstelling van de bank. Wil je bijvoorbeeld een 2- of 3-zitter? En gaat de voorkeur uit naar een hoekbank of een rechte variant? Hiervoor is het ook belangrijk om rekening te houden met de ruimte waar de bank komt te staan. Onze interieurspecialisten denken graag mee over welk type bank het beste tot zijn recht komt in jouw ruimte! Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom.