Jess Design

Different, seductive and pure design

Different, seductive, pure...dat is waar Jess Design voor staat. Onderscheidend vanwege hun eigenzinnige fabricageproces. Seductive vanwege het gebruik van karakteristieke vormen en de meubels waar je in één oogopslag verliefd op wordt. Puur, vanwege de eenvoud van het design en het gebruik van natuurlijke materialen.

Met meer dan 20 jaar ervaring, weten ze bij Jess Design elke collectie stijlvolle meubels te creëren met een bijzonder karakter en een eigenwijze twist. De meubels van Jess Design zijn van topkwaliteit, hebben een mooie uitstraling en een optimaal zitcomfort. Bekijk onze collectie online of kom langs in onze winkel om de meubels zelf te zien en te ervaren.

Over Jess Design

Jess Design is een merk dat is opgericht door Maarten van de Goor. Met een lange adem, gevoel voor esthetiek en een gezonde dosis lef bracht hij Jess Design op de markt. Dit merk onderscheidt zich door zijn design meubelen met een eigen karakter. Alle producten worden met zorg samengesteld uit natuurlijke materialen met aandacht voor comfortabele vormen en verleidelijke kleuren. Jess Design gelooft in de kracht van eenvoud. De collectie moet je niet zien, maar voelen, ervaren en beleven. 

Vrijwel alle meubels van Jess Design zijn modern, toch hebben ze een tijdloze uitstraling. dat vraagt natuurlijk om technische kennis en creativiteit. De meubels zijn van uitstekende kwaliteit en worden voor een groot deel handmatig gemaakt. Zo wordt het leer handmatig gesneden en voorzien van de stiknaden die kenmerkend zijn voor Jess Design. Ook wordt elk meubelonderdeel voorzien van de juiste schuimstukken om een optimaal comfort te bereiken en een stijlvolle uitstraling te verkrijgen. Alles is erop gericht om tot een kwalitatief hoogwaardig meubelstuk te komen. 

 
De collectie van Jess Design

Jess Design blinkt uit in een kleine collectie met een grote variatie. Ze ontwerpen met name stoelen, banken, tafels en fauteuils. Zo vind je stijlvolle, herkenbare stoelen zoals de Nelson of Norman eetstoel bij ons in de collectie. Deze stoelen zijn in verschillende varianten en kleuren verkrijgbaar. Waardoor je altijd precies de stoel krijgt waar jij naar op zoek bent. Zo vind je ook de Vidar eetbank terug in onze collectie. Deze is in verschillende afmetingen, maar je kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor een variant met of zonder rugleuning. 

Wil je alle mogelijkheden ontdekken en de volledige collectie zien van Jess Design? Kom dan langs in onze woonwinkel in Bunnik en laat je inspireren.

Ook voor stijlvolle accessoires kan je bij Jess Design terecht. Bij een luxe bank of stijlvolle stoel heb je natuurlijk ook mooie kussens of andere accessoires nodig. Daarom heeft Jess Design ook een aantal kussens die perfect passen bij jouw fauteuil of bank.

 
Jess design meubels samenstellen

Een groot deel van de meubels Jess Design zijn naar wens samen te stellen. Zo heb je niet alleen keuze uit een 2-zits of 3-zitsbank, maar kan je ook kiezen voor stoelen met of zonder armleuningen of een barkruk model. Bovendien heb je keuze uit talloze materialen en kleuren. Wij helpen je graag bij het samenstellen van jouw nieuwe meubels. Kom langs in onze woonwinkel of maak een afspraak met één van onze interieuradviseurs.

Merken bij het Kabinet

Bij het Kabinet kan je terecht voor een onderscheidend assortiment. Naast Jess Design vind je ook andere gave merken, zoals HKliving en VT Wonen. Maar ook voor minder grote merken, zoals BePureHome, Zuiver en onze eigen merk ‘New Routz’. Ook voor verlichting en accessoires kan je bij ons terecht voor merken als Zusss en It’s About RoMi. Kom langs in onze woonwinkel en laat je inspireren door ons unieke assortiment en deskundige medewerkers.