It's about RoMi lampen

Urban lightning inspired by the city

It's about RoMi heeft een brede collectie aan verlichting. Of je nu op zoek bent naar een hanglamp, wandlamp of vloerlamp, in de ruime collectie van It’s about RoMi vind je altijd wel een stijlvolle lamp die past bij jouw interieur of woonstijl. De letters RoMi staat voor ‘Realistic open Minded individuals’. De ontwerpen zijn geïnspireerd op de natuur en het leven in de grote stad. De materialen die worden gebruikt zijn natuurlijk en de uitstraling is eenvoudig doch krachtig.

Over It's about RoMi

It’s About RoMi is een relatief jong Nederlands merk dat ooit is begonnen op een zolder in de grachtenpand in Amsterdam. Hier is het merk door het stadse leven geïnspireerd geraakt. Dit herken je aan de verschillende lampen die vernoemd zijn naar grote, bekende steden, zoals Cambridge, Denver, Madrid en Lyon. Toch haal je met It’s About RoMi ook de natuur in huis. 

De ontwerpers van dit merk laten zich namelijk ook inspireren door de natuur. Dat zie je terug in het gebruik van natuurlijke materialen, zoals bamboe, hout, metalen als koper en ijzer en bijvoorbeeld mooie steensoorten, zoals marmer. Vanwege de passie voor de natuur heeft It’s About RoMi ook het merk Good & Mojo geïntroduceerd. Een deel van de opbrengst van de  It’s About RoMi die onder de naam Good & Mojo gaat de Waka Waka foundation. Deze stichting zorgt ervoor dat elektriciteit voor iedereen toegankelijk wordt. 

De It’s About RoMi lampen zijn te herkennen aan hun eenvoudige, maar in het oog springende design. Vanwege het eenvoudige design kan je de It’s About RoMi lampen in vrijwel elk interieur tegenkomen. 

Ontdek de merken van Het Kabinet

Kom langs en laat je inspireren door de It’s About RoMi lampen bij het Kabinet. Ontdek hoe wij deze lampen combineren met de mooiste meubels en accessoires in onze collectie. Naast It’s About RoMi, vind je in onze winkel ook verschillende andere merken, zoals HKliving, Zuss en de VT Wonen collectie. Daarnaast kan je in onze meubelzaak ook terecht voor de unieke items van ons eigen meubelmerk, New Routz. 

Ga jij helemaal voor dat ene merk of combineer jij de verschillende merken in ons assortiment voor een uniek en persoonlijk interieur? Kom langs en laat je inspireren. Onze medewerkers helpen je graag met interieuradvies en het vinden en combineren van jouw nieuwe meubels.