HKliving

Global interiors

HKliving is een Nederlands merk met een brede collectie meubels, woonaccessoires en decoratie. Van banken tot tafels, van vazen tot plaids en van vloerkleden tot servies. De HKliving collectie wordt gekenmerkt door functioneel design, traditionele ontwerpen met een moderne, eclectische twist. Je ontdekt de HKliving meubels en accessoires in onze woonwinkel in Utrecht. Kom langs en laat je inspireren of neem een kijkje in ons online assortiment.

Over HKliving

HKliving is een merk dat door Emiel Hetsen en Sander Klaver is opgericht in 2008. De naam HKliving is ontleend aan de combinatie van hun achternamen. Emiel Hetsen was al jaren werkzaam in de antieke meubelen. Toen hij de stijgende populariteit van vintage meubels ontdekte, zocht hij naar manieren om met vintage meubels een groter publiek te bedienen. Daarvoor ging hij samenwerken met Sander Klaver, zijn oude jeugdvriend. De eerste collectie met maar 28 producten was een hit en werd al snel verkocht in 12 verschillende landen. Vandaag de dag bestaat de HKliving collectie uit duizenden artikelen en zijn ze verkrijgbaar in meer dan 70 landen. HKliving is ‘true global living’. 

Elk jaar kan je nieuwe HKliving meubels en woonaccessoires verwachten. De collectie is altijd gebaseerd op oude en iconische designs, die een nieuwe look krijgen zodat jij deze items ook in een modern interieur kwijt kan. HKliving maakt het mogelijk om te mixen en matchen met jouw interieur om zo tot een geheel eigen stijl te komen. Om te komen tot een collectie die kleurrijk, gevarieerd en vernieuwend is, werkt HKliving samen met verschillende ontwerpers in hun ‘Artist Home’ collectie, waaronder Marcello Velho en Benjamin Ewing.

 
HKliving bij Het Kabinet

Kom langs in onze woonwinkel in Utrecht langs de A12 bij Bunnik en laat je inspireren door onze unieke, eigentijdse collectie met meubels en woonaccessoires van HKliving. Online vind je met name woonaccessoires en decoratie items van HKliving.

In onze winkel hebben we daarentegen een bredere collectie met fauteuils, lampen, kussens, vazen en vloerkleden. Kom langs om HKliving eens in het echt te zien of laat ons je inspireren en combineer HKliving met een van de andere mooie merken in ons assortiment. 

Waarvoor je echt bij HKliving aan het juiste adres bent is toch wel de brede collectie woonaccessoires. Zo vind je hier mooie serviezen, dienbladen en andere keukenaccessoires, maar kan je ook slagen voor mooie vintage vloerkleden en comfortabele, stijlvolle kussens. Ben je benieuwd naar ons assortiment? Kom dan langs in onze woonwinkel voor ons complete aanbod.

 
Ontdek jouw eigen stijl
In onze Woonwinkel vind je een mooi aanbod van het beste wat onze merken te bieden hebben. Wij willen jou inspireren om te komen tot een geheel eigen stijl waarbij jij je meubels en accessoires samen kunt stellen om tot een interieur te komen waar jij je goed bij voelt. In onze woonwinkel in Utrecht vind je maar liefst 6.000 m2 aan wooninspiratie met merken als VT Wonen, Zusss, BePureHome, Jess Design en andere merken, waaronder ook ons eigen label New Routz. Kom langs en laat je adviseren door een van onze interieurspecialisten.