Dyyk

Eigenzinnig design

‘Perfectie in de eenvoud van vorm zorgt voor een schoonheid die nooit verveelt en nooit uit de mode zal raken. De functionaliteit en de schoonheid van onze collectie wordt bepaald door het gebruik van natuurlijk aanvoelende vormen.’

Over Dyyk

Dyyk is de combinatie tussen een passie voor design en een aanstekelijke eigenwijsheid. Ook de derde generatie binnen het meubelbedrijf heeft die eigenschappen. Dyyk wordt nu geleid door vader en zoon, hun sterke band staat symbool voor de ontmoeting van twee generaties. Die samenvloeiing zie je terug in de eigenzinnige collectie: meubels met een licht rebels karakter, krachtig en uitgesproken. 

De collectie van Dyyk

Dyyk is de optelsom van jarenlange ervaring, creativiteit en een passie voor design, gecombineerd met een aanstekelijke eigenwijsheid. Deze eigenschappen hebben het unieke en herkenbare stijlhandschrift gevormd en bepaald. ‘Wij zijn geen ontwerpers, we zijn creators. We geven vorm aan onze visie op wonen.’  De eigenzinnige collectie van Dyyk bestaat uit zitmeubels (banken, fauteuils en stoelen) en tafels (eet-, salon- en bijzettafels).

Wil je meer weten over de mogelijkheden met Dyyk? Maak online een afspraak voor interieuradvies of kom langs in onze winkel voor meer inspiratie.

Merken bij het Kabinet

Kom langs bij het Kabinet en ontdek onze onderscheidende selectie meubelen voor een stoer, landelijk en persoonlijk interieur. In onze winkel combineren we het beste van wat onze merken te bieden hebben. Zo vind je populaire items van merken als HK Living, VT Wonen en Zusss. Maar ook voor minder bekende merken als Jess Design, Zuiver en ons eigen merk New Routz kan je bij ons terecht. Kom langs in onze winkel en laat je inspireren of maak een afspraak met een van onze specialisten voor interieuradvies. Je vindt onze woonwinkel in Bunnik aan de Rumpsterweg langs de A12. Onze medewerkers staan voor je klaar.