Klassieke fauteuils

Eenvoudige lijnen en romantische stoffen. Met een
klassieke fauteuil haal je een stukje nostalgie in
huis. Meer weten? Lees verder

Eenvoudig en stijlvol

Een fauteuil maakt je zithoek compleet. En naast dat een fauteuil voor comfort moet zorgen moet deze ook aansluiten bij jouw woonstijl. Rijke stoffen, sierlijke vormen en warme kleuren, dat kenmerkt de klassieke woonstijl. Klassieke fauteuils zijn kenmerkend door de eenvoudige en luxe stijl en sluiten mooi aan in een modern klassiek interieur.

Ga je voor een klassieke oorfauteuil, een luxueuze armstoel of een echte relaxfauteuil met hocker?  Onze fauteuils zijn leverbaar in vele stof- en leersoorten. Hier vind je een kleine greep uit onze collectie fauteuils. Kom naar onze woonwinkel en bekijk het gehele assortiment! 

Bekijk ook alle klassieke banken

Klassieke fauteuils

Eigentijds met perfect zitcomfort

Ontdek de Dyyk Julius Fauteuil. Zit als een ware vorst in je eigen huis met deze comfortabele klassieke fauteuil. Zijn hoge rug biedt veel ondersteuning en zorgt voor een ideale houding. Kies uit drie verschillende poten: een houten draaivoet, vaste voet of draaivoet. Tevens is er een bijpassende hocker mogelijk. Daarnaast kan je kiezen uit uiteenlopende soorten stof, leer en verschillende kleuren.

Deze stoel is van het merk Dyyk, een puur Nederlands merk dat comfortabele meubels van kwaliteit maakt, zonder poeha! Kom langs in onze winkel voor alle mogelijkheden voor klassieke fauteuils.