Klassieke banken

Zachte lijnen en romantische stoffen. Met een klassieke bank haal je een stukje nostalgie in huis. Meer weten? Lees verder

Comfort met stijl

Een klassieke woonstijl is tijloos en straalt luxe en elegantie uit. Passend bij deze woonstijl zijn (zware) meubels met sierlijke vormen en rijkelijke stoffen, zoals velours of leer. Deze rijkelijke stoffen zorgen voor een fijn comfort met stijl. Verder is symmetrie in meubels een passend kenmerk voor een klassiek interieur. Dit zorgt voor een rustige sfeer in het interieur. Bij Het Kabinet hebben we een ruime collectie aan klassieke banken. Alle banken zijn verkrijgbaar in verschillende stofsoorten, leersoorten en kleuren. Dus ga jij voor die klassieke 2-zits bank of een klassieke hoekbank? Hieronder vind je een kleine greep uit het assortiment.

Klassieke banken

Romantiek in huis

De bank Brooke is een eigentijdse bank met klassieke kenmerken. De brede armleuningen geven de bank een royale uitstraling en je kan ook kiezen voor capitons in de leuningen. Prachtig is de bank in de witte bouclé stof zoals afgebeeld, maar de klassieke bank kan in diverse andere stoffen of leersoorten bekleed worden. 

Bekijk bank Brooke