Interieuradvies

Kun jij wel wat hulp gebruiken met de indeling van je huis en het vinden van een eigen woonstijl? Vraag dan nu een gratis interieuradvies aan in onze inspirerende woonwinkel. Die staat sowieso vol met mooie woonoplossingen. Een interieurstylist kan je perfect helpen met het realiseren van jouw droominterieur. Dus kom je er niet helemaal uit met je nieuwe huis, verveelt je de oude indeling van de woonkamer of is je woonsituatie veranderd? Schakel gewoon de hulp in van een interieurdeskundige en laat je in een persoonlijk en gemoedelijk gesprek adviseren. Ook een interieuradvies via videochat is mogelijk; dat kun je aangeven in het afspraakformulier.

Ontmoet onze stylisten

Een team interieurstylisten staat voor je klaar om je te adviseren en helpen om jouw droominterieur te realiseren. Vanaf de telefonische intake, het interieuradvies in onze woonwinkel t/m het bestellen van de meubels werk je samen met je eigen stylist. Dit maakt het advies wat je bij ons krijgt heel persoonlijk.

Stylist aan het woord

Tijdens een interieuradvies vind ik het belangrijk om me te verdiepen in de leefomgeving en situatie van de bewoners, ontdekken wat hun stijl is en de wensen zijn; waar hebben ze misschien nog niet aan gedacht? Door de bewoners beter te leren kennen, kan ik een passend interieurplan maken.

- Roos

Stap 1

Telefonische intake

Een stylist neemt telefonisch contact met je op en bespreekt het volgende:

Jouw wensen en behoeften

De huidige situatie (foto’s en plattegrond)

Het inplannen van het gratis interieuradvies

Stap 2

Het advies met een interieurstylist

Tijdens het advies in onze woonwinkel komt het volgende aan bod:

De indeling en jouw wensen

Inspiratierondje in onze woonwinkel

Selecteren van meubels

Kleuren, stalen en materialen

Een interieurplan op maat en offerte

Stap 3

Je droomplaatje thuis

Na akkoord wordt alles besteld en kun je het volgende verwachten:

De levering van alle meubels

Alles wordt uitgepakt en gemonteerd

De meubels worden op zijn plek gezet

Ultiem genieten van je nieuwe interieur

Afbeelding van een bankje

Het interieuradvies

Tijdens het gesprek in onze woonwinkel gaat de interieurstylist een nieuwe indeling maken op basis van jouw leefsituatie en wensen. We hebben natuurlijk al wat huiswerk gedaan door de foto’s en plattegrond die je ons hebt toegestuurd goed te bestuderen en alvast een plan bedacht dat aansluit op wat je hebt aangegeven in de telefonische intake. Daarna maken jullie samen een inspiratierondje door onze woonwinkel om meubels te vinden die passen bij jouw woonstijl en hoe jouw wensen vertaald kunnen worden in woonoplossingen. Daarna wordt er gekeken naar kleuren, stijlen, stoffen, materialen en vormen, zodat een interieurplan en offerte op maat kan worden gemaakt. Het interieuradvies duurt ongeveer 2 uur en is gratis. Ben je nieuwsgierig geworden? Maak dan een afspraak en ervaar het zelf hoe fijn het is om volledig ontzorgd te worden.

Zakelijk advies?

Kun je als ondernemer wel wat hulp gebruiken met de indeling van je kantoor, winkel of restaurant en bij het vinden van de juiste stijl, sfeer en uitstraling? Ons team staat ook klaar voor de inrichting van jouw onderneming.

'We zijn er echt heel erg blij mee en voelen ons helemaal thuis in ons nieuwe huis. De meubels spelen daar een belangrijke rol bij.'

Renske

'Stylist Esmee heeft ons echt super geholpen! We zijn echt verrast door het bijzondere resultaat dat echt past bij onze smaak.Top!'

Paul en Anne

'Wat een fijne service! Ik twijfelde over de stijl en welke kleuren ik voor de bank en fauteuil moest kiezen. Het is echt een mooi geheel geworden!'

Liesbeth

Afbeelding van een bankje

Laat je inspireren door onze woonwinkel

Benieuwd naar onze woonwinkel? Hier zie je een filmpje om een indruk te krijgen van alle presentaties die je kunt verwachten. En omdat we dagelijks nieuwe items toevoegen en stijlkamers restylen, is het sowieso de moeite waard om snel langs te komen.