Wist je dat? Wij bieden zakelijk interieuradvies op maat!

Ontdek de kracht van onze unieke B2B-collectie

Werken doe je uiteraard ook in stijl. We zijn ervan overtuigd dat de stijl van een bedrijfsinterieur de visie van een organisatie moet uitstralen. En die hoeft niet saai en grijs te zijn! Van indeling tot stijlkeuzes en meubelplan, onze specialisten nemen je tijdens het zakelijk interieuradvies mee op een creatieve reis, waarbij het ontwerp naadloos aansluit op de waarden van jouw organisatie. In deze blog zetten we drie recent afgeronde projecten in de spotlight. Lees snel verder.

Beachclub Down Under

We kregen de fijne taak om een volledig meubelplan te ontwikkelen voor restaurant en beachclub Down Under te Nieuwegein. Aan de hand van gemaakte moodboards en indelingsplannen hebben een prachtig palet aan meubels gebruikt voor de herinrichting. Ibiza meets Kopenhagen! Down Under onderging een volledige transformatie, van huisstijl tot in- en exterieur en heropende na de verbouwing onlangs haar deuren. Met de insteek; “een laid-back vibe in alle seizoenen’ ging Het Kabinet aan de slag met een interieurconcept voor binnen en buiten. Binnen enkele weken werd de locatie omgetoverd tot een stijlvol paradijsje. Wanden in de beachclub werden bekleed met Franse vintage shutterdeuren en de combinatie met eigentijdse meubels en accessoires leverden een mooi contrast. We verzorgden het gehele traject, van plan, offerte tot levering en montage. Laat je verrassen door het eindresultaat, een wereld die Down Under heet, waar je in een beach vibe wordt ondergedompeld.

Down Under - Beachclub Nieuwegein

Grand Café LIVING

Ons team creëerde ook een meubelplan voor de kloppende harten van 2 studentencampussen: Grand Café LIVING in Amsterdam en Grand Café LIVING in Utrecht. Aansluitend op het moodboard en het design van OTH architecten ontwikkelden we een volledig meubelplan. Alle meubels, van het loungegedeelte, restaurant, terras tot aan de finishing touch in de vorm van accessoires, zijn op locatie gemonteerd en geleverd. En het resultaat mag er zijn! Er is een unieke, dynamische mix van natuurlijk, organic design en een vleugje industrieel neergezet. Door zorgvuldig gekozen accessoires en verlichting is deze ontmoetingsplek een samenhangend geheel geworden: eigentijds, duurzaam, speels en vooral gezellig. Je bent van harte welkom bij Grand Café LIVING voor het all-day menu, meetings en borrels in de lounge. 

Uitgebreide B2B-collectie

Benieuwd naar wat we voor jouw onderneming kunnen betekenen? Bijvoorbeeld voor de indeling van je kantoor, winkel of restaurant? We beschikken over een uitgebreid netwerk van leveranciers en producten en onze B2B-collectie is groter dan onze winkelcollectie! Ons team van interieurspecialisten heeft veel ervaring in projectinrichting en kan je perfect adviseren, inspireren én compleet ontzorgen. Vraag – gratis en vrijblijvend – een eerste gesprek aan.

Grand Café LIVING Utrecht
Grand Café LIVING Utrecht