WONEN IN JOUW STIJL

Creëer het met verf, behang, vinylvloeren, tegels én meubels

Wonen in jouw stijl

Droom je van een volledig gecoördineerd interieur, een totaalplaatje waarin alles perfect op elkaar en jouw eigen stijl is afgestemd? Vanuit onze passie voor en visie over wonen hebben we samen met Eijffinger, Histor en Douglas & Jones nieuwe stijlcollecties samengesteld, waarmee we complete interieurs kunnen realiseren in één woonstijl. Jouw stijl. 

Creative centre

In het hart van onze winkel hebben we een Creative centre gerealiseerd, een atelier waar alle dingen die we mooi vinden en interieurs mee maken, samenkomen. Het is één grote huiskamer vol met behang-, stof- en kleurstalen. Hier bruist het van de creativiteit! Aan de adviestafels, voorzien van smartscreens waarop we jouw nieuwe indeling presenteren, worden de mooiste interieurs gecreëerd door een team van interieurstylisten. Hier draait alles om het vinden van jouw stijl voor je interieur.

Stalenlab

Aansluitend op het Creative centre, zit het Stalenlab, waar zich een tegel- en vinylvloerenstudio bevindt. In deze inspirerende ruimte vind je de mooiste wand- en vloertegels en vinylvloeren, ingedeeld op woonstijl.

Betonlook, marmer, geglazuurd of met een prachtig dessin of structuur, deze collectie is een verrijking voor je interieur. Een stylist staat voor je klaar om je te adviseren over alle mogelijkheden.

Interieuradvies op maat

Hou je van een klassieke sfeer, van een zacht kleuren- en materialenpalet en authentieke meubels met een eigentijds-klassiek karakter? Dan is Classic jouw woonstijl. Of hou je van een wat stoerdere look en misschien zelfs van een meer gedurfd en uitgesproken interieur. Dan is Urban of zelfs Now jouw woonstijl. En het meest bijzondere is dat we jouw gekozen woonstijl kunnen vertalen in het totale plan.

Van kleuren, behang of tegels voor de wand tot een vloer in visgraatmotief of met marmeren tegels, voorzien van de perfecte indeling met alle meubels. Is het jouw gedroomde interieur geworden? Dan wordt alles na afronding bij jou thuis geleverd. Wij brengen je ook in contact met vakspecialisten die de vloer voor je kunnen leggen, wel zo makkelijk. Wil je ook zo’n interieuradvies op maat? Vraag dan nu vrijblijvend en gratis een interieuradvies aan!