Warm & cosy

Haal natuurlijke warmte in huis

Trend: Warm & Cosy

Een nieuw woonseizoen is aangebroken en één van de interieurtrends van 2023 is toch wel de hang naar de natuur, de schoonheid van het imperfecte en vooral warmte in huis. En nu de temperaturen flink aan het zakken zijn en het buiten flink nat is, is deze trend nu erg toepasselijk. Haal natuurlijke warmte in huis!

Aaibare materialen

Plaids, kussens, een schapenvachtje kunnen weer op de bank gelegd worden, lekker cosy en comfortabel. Gebruik een warm kleuren- en materialenpalet en je hebt gegarendeerd succes.

Warm hout

Ruw hout, oude en unieke objecten met een nostalgisch karakter geven direct sfeer in huis. Een lamp van oud ijzer in een roestige kleur en handgemaakte opbergmanden maken het totaalbeeld van je woonkamer helemaal af. Shop deze look en maak je huis klaar voor winter!

Shop de look:

Lees ook...

5 cadeautips voor Moederdag

5 cadeautips voor Moederdag Misschien een cliché, maar wij vinden dat je Moederdag niet voorbij kan laten gaan! 14 mei is dé

Vintage Originals

Vintage Originals Vintage Orginals Shop jouw oude, unieke ‘Vintage Originals’ bij Het Kabinet Wonen Met unieke items maak je een echt statement!

Interieurstylist aan het woord

Creëer je eigen wellness flow in huis met de Scandinavische interieurstijl. Maak het gezellig en knus en kies bewust voor materialen die er toe doen. Ontdek meer.