Vintage Originals

Shop jouw oude, unieke 'Vintage Originals' bij Het Kabinet Wonen

Met unieke items maak je een echt statement

Een vintage meubelstuk geeft je interieur een persoonlijk tintje, want zo’n uniek item heeft zoveel eigenheid, daar maak je echt een statement mee. Juist de combinatie van oud & nieuw geeft een verrassend en spannend resultaat. Het Kabinet zoekt altijd van heinde en ver naar de mooiste pareltjes, en bieden ze een tweede leven. Dat is niet alleen duurzaam, want sommige items verdienen, opgeknapt en al, een mooi plekje bij interieurliefhebbers! 

Via deze inspiratie pagina geven we je graag een sfeerimpressie van onze Vintage Originals collectie. Op zoek naar een specifiek item? Informeer dan van tevoren even of het item nog beschikbaar is.

Van exclusieve art deco-kastjes tot schoolbankjes

In onze woonwinkel kom je altijd van dit soort pareltjes tegen, want wij houden van deze spannende mix van oud & nieuw. Zo hebben we onlangs prachtige art deco-kastjes gevonden die we ook met trots aan je willen laten zien. En deze vintage meubelstukken zijn one of a kind, een tweede kom je gewoon niet tegen. Maak een persoonlijk statement en haal een vintage pronkstuk in huis!

Duurzaam & een unieke toevoeging

Deuren die ooit het portaal van een Indiase tempel sierden en nu zijn verwerkt in een boekenkast of een toonbank waar eens sierraden werden aangeboden en nu dienst doet als een praktisch vitrinekastje. Het is niet alleen duurzaam om oude meubels een nieuw leven in te blazen, maar zijn ook een unieke toevoeging aan je interieur.