relaxplekjes voor papa's

Chillen in je eigen fauteuil

Iedereen heeft zo zijn eigen favoriete plekje in huis. Maar heb je ook een relaxplek, waar je even kunt chillen en bijtanken? Met je hoofd in een spannend boek, lekker gamen of gewoon een power nap, dat doe je het beste met een heerlijke relaxfauteuil! Nu het bijna Vaderdag is, hebben we 3 fauteuils geselecteerd: voor vaders die graag op hun eigen manier in stijl willen relaxen.

Strak design en super comfy

Hou je van strak en opvallend design? Dan presenteren we Julius, een fauteuil met karakter, die zit als een troon. Snel ontspannen moet wel lukken met Julius, door de verstelbare hoofdsteun is de perfecte ‘chill modus’ zo geregeld.

Actief relaxen

Als je niet graag wil stilzitten, dan is Rocky jouw ultieme relaxfauteuil. Het is een echte eye-catcher en met deze stoel kun je actief relaxen of je schommelt jezelf heerlijk in slaap.

Stoere relaxplek

Ben je een ruwe bolster met een blanke pit? Dan is Earl jouw fauteuil: een sterk staaltje design met een industrieel karakter. Stoerder kan bijna niet door de combinatie van vintage leer en het strakke lijnenspel van het ijzeren onderstel.

Shop the look

Om je een handje te helpen je interieur wat stoerder te maken, vind je hieronder de perfecte items waarmee je een chillplekje kunt afstylen.

Lees ook...