tijdloos chic

Binnenkijker

Tijdloos chic

Ga voor tijdloos chic met eigentijds-klassieke meubels in een serene setting. De bank, uitgevoerd in een prachtige boucléstof maakt je interieur een beetje aaibaar. Dat Coco Chanel deze stof ook vaak toepaste in haar ontwerpen, zegt genoeg! Deze stof straalt pure luxe en comfort uit. Boucléstof is helemaal terug van weggeweest en wordt nu toegepast in het interieur. Hoe cool is dat? De geweven lusjes in de stof maken van je bank of fauteuil een aaibaar object en een blikvanger in je huis! Maak het helemaal af en ga voor ton sur-ton; maak met sierlijsten een klassieke lambrisering op de wand die je in dezelfde tint schildert en je woonkamer is helemaal ‘chic de friemel’!

Shop the look!


Notenhout is cool! De warme kleur, de vlammende nerven in de tekening en de ronde retrovormen maken van dit kastje een design object. Achter de lamellen schuifdeurtjes schuilen 3 planken van gehard glas die verstelbaar zijn in hoogte.Lees ook...

5 cadeautips voor Moederdag

5 cadeautips voor Moederdag Misschien een cliché, maar wij vinden dat je Moederdag niet voorbij kan laten gaan! 14 mei is dé

Vintage Originals

Vintage Originals Vintage Orginals Shop jouw oude, unieke ‘Vintage Originals’ bij Het Kabinet Wonen Met unieke items maak je een echt statement!

Interieurstylist aan het woord

Creëer je eigen wellness flow in huis met de Scandinavische interieurstijl. Maak het gezellig en knus en kies bewust voor materialen die er toe doen. Ontdek meer.