Scandinavisch warm

Creëer je eigen wellness flow

Bewust & knus

Van buiten keren we weer steeds meer naar binnen. Het is de tijd van het jaar om het gezellig, knus en warm in huis te maken. En wat is er fijner dan dit te doen met materialen die er echt toe doen. Een Scandinavisch interieur is zo’n interieur dat heel fijn en bewust met materialen werkt.

De basis​

Een Scandinavisch interieur is geïnspireerd op de natuur en wordt gekenmerkt door lichte kleuren in combinatie met verschillende houtsoorten en -tinten. Zoals bijvoorbeeld een mooi houten dressoir of tafel. Door het gebruik van (veel) hout creëer je gemakkelijk een knus interieur dat gelijk ook warm aanvoelt.

Alles in balans

Als tegenhanger van de warme, donkere kleuren wordt er veel gebruik gemaakt van wit in het Scandinavisch interieur. Witte en andere lichte tinten zorgen ervoor dat je de rust bewaard, en dat alles lichter oogt, ook op de wat donkere dagen. Je kan ervoor kiezen om de muren wit te schilderen of juist de lichte tinten terug te laten komen in je meubels zoals de bankeetkamerstoelen, het vloerkleed en accessoires. Het is hierbij belangrijk dat je gaat zoeken naar een goed balans tussen de houttinten en lichte tinten.

Wellness flow

De natuur brengt je dichter bij jezelf en helpt om tot rust te komen. En omdat een Scandinavisch interieur is geïnspireerd op de natuur uit het Noorden, gaat dat automatisch goed. Je zou nog een grote kamerplant kunnen toevoegen en bijvoorbeeld een wollen kleed, om nog meer in te gaan op de natuur. Nu nog de kaarsjes aan, met een grote mok thee op de bank ploffen en dan kan jij lekker tot rust komen in je eigen wellness flow. Of misschien word jij wel helemaal zen van een perfect gedekte tafel? Het is allemaal aan jou!

Shop de look:

Lees ook...

Eijffinger behang_Het Kabinet Wonen

Wonen In Jouw Stijl

WONEN IN JOUW STIJL Creëer het met verf, behang, vinylvloeren, tegels én meubels Wonen in jouw stijl Droom je van een volledig gecoördineerd interieur, een totaalplaatje waarin alles perfect op elkaar en jouw eigen stijl is afgestemd? Vanuit onze passie voor en visie over wonen hebben we samen met Eijffinger, Histor en Douglas & Jones nieuwe stijlcollecties samengesteld, waarmee we complete interieurs kunnen realiseren in één woonstijl. Jouw stijl.  Maak een afspraak Creative centre In het hart van onze winkel hebben we een Creative centre gerealiseerd, een atelier waar alle dingen die we mooi vinden en interieurs mee maken, samenkomen.

vt wonen and design beurs

vt wonen& design beurs vt wonen&design beurs 2023 Wonen in jouw stijl Wij kijken met een positieve blik terug naar de vt wonen&design beurs 2023! Onze stand van 100m2, stond helemaal in het teken van “Wonen in jouw stijl”. Samen met Eijffinger, Histor en Douglas & Jones hebben we unieke stijlcollecties samengesteld. In ons huis op de beurs vond je dan ook een totaalpresentaties van meubels, tegels, behang en verf in één woonstijl. Op de vt wonen&design beurs kreeg je alvast een voorproefje van deze unieke samenwerking. Wonen in jouw stijl Wij kijken met een positieve blik terug op de

Histor

Verf Met kleur komt een interieur tot leven Samen met de verfcollecties va Histor komen onze interieurs tot leven. Uit de brede collectie hebben we een aantal kleuren geselecteerd die naadloos aansluiten op onze visie op wonen. Het toegepaste kleurenpalet vormt de basis voor de invulling van het interieurplan en met deze collectie kunnen we een compleet interieur realiseren waarbij meubels, wanden en vloeren perfect op elkaar zijn afgestemd. Histor is toch wel dé specialist en trendsetter op het gebied van kleur en levert al jarenlang verf van een hoogwaardige kwaliteit. Nieuw Creative centre In het Creative centre van Het