Hoe dek jij de tafel voor Pasen?

Tafel 3x anders

Het is bijna Pasen en dat betekent lekker lang tafelen met uitgebreide ontbijtjes en brunches. We hebben 3x de tafel gedekt voor de perfecte, gezellige paasbrunch. Ga je voor funky en kleurrijk, een afgestemde aankleding in een Scandinavische stijl of intiem met zijn tweetjes aan de keukenbar?

Funky en kleurrijk

In het kleurenpalet van de paaseitjes hebben we deze paastafel lekker kleurrijk aangekleed. Pasen in jaren ‘70 stijl, dat doe je aan deze prachtige tafel. En de lekkere hapjes serveer je op het retroservies van HKliving.

Scandinavisch met een gouden randje

Elegant en perfect gecoördineerd met een eigentijds-landelijk tintje. Wij hebben voor deze setting gekozen voor de eettafel Blossom met een bijzondere, organische vorm. Met een toefje goud geef je een feestelijk tintje aan de paastafel. Lekker zitten doe je op de luchtige stoel Mood.

Paasbar

Heb je een keukenbar of kookeiland, dan is dat ook een mooie plek om te ontbijten. De keuken is sowieso een uitnodigende plek om in te vertoeven. Wij kozen de barkruk Berri, gemaakt van sterk teruggewonnen teakhout. Het zorgt voor een rustieke, stoere uitstraling. Mooie takken in glazen vazen, koffietje erbij… Vrolijk Pasen!

Shop de stijl:

Lees ook...

5 cadeautips voor Moederdag

5 cadeautips voor Moederdag Misschien een cliché, maar wij vinden dat je Moederdag niet voorbij kan laten gaan! 14 mei is dé

Vintage Originals

Vintage Originals Vintage Orginals Shop jouw oude, unieke ‘Vintage Originals’ bij Het Kabinet Wonen Met unieke items maak je een echt statement!

Interieurstylist aan het woord

Creëer je eigen wellness flow in huis met de Scandinavische interieurstijl. Maak het gezellig en knus en kies bewust voor materialen die er toe doen. Ontdek meer.