Hoe dek jij de tafel voor Pasen?

Tafel 3x anders

Het is bijna Pasen en dat betekent lekker lang tafelen met uitgebreide ontbijtjes en brunches. We hebben 3x de tafel gedekt voor de perfecte, gezellige paasbrunch. Ga je voor funky en kleurrijk, een afgestemde aankleding in een Scandinavische stijl of intiem met zijn tweetjes aan de keukenbar?

Funky en kleurrijk

In het kleurenpalet van de paaseitjes hebben we deze paastafel lekker kleurrijk aangekleed. Pasen in jaren ‘70 stijl, dat doe je aan deze prachtige tafel. En de lekkere hapjes serveer je op het retroservies van HKliving.

Scandinavisch met een gouden randje

Elegant en perfect gecoördineerd met een eigentijds-landelijk tintje. Wij hebben voor deze setting gekozen voor de eettafel Blossom met een bijzondere, organische vorm. Met een toefje goud geef je een feestelijk tintje aan de paastafel. Lekker zitten doe je op de luchtige stoel Mood.

Paasbar

Heb je een keukenbar of kookeiland, dan is dat ook een mooie plek om te ontbijten. De keuken is sowieso een uitnodigende plek om in te vertoeven. Wij kozen de barkruk Berri, gemaakt van sterk teruggewonnen teakhout. Het zorgt voor een rustieke, stoere uitstraling. Mooie takken in glazen vazen, koffietje erbij… Vrolijk Pasen!

Shop de stijl:

Lees ook...

Woonstijl Classic

Woonstijl Classic Modern-chique en romantisch ‘Wonen in jouw stijl’, een uniek interieur creëren dat helemaal aansluit op jouw wensen, smaak en levensstijl, daar geloven we heilig in. Jij moet er immers wonen en je er happy in voelen. Daarom geven we het liefste een interieuradvies op maat, waarin we altijd rekening houden met alle factoren die voor jou belangrijk zijn. Onze stijlkamers zijn dan ook ingericht in verschillende woonstijlen en hebben altijd een huiselijke, inspirerende setting. Eén van die woonstijlen is Classic, waarbij alles gaat over romantiek en authenticiteit in vorm, kleur en materiaal. Hou je wel van wat romantiek

Woonstijl Urban - Het Kabinet Wonen

Woonstijl Urban

Woonstijl Urban Stylist Roos neemt je mee in de stijl Urban Op de vraag ‘Wat is jouw woonstijl?’ is volgens ons het beste antwoord ‘Mijn eigen stijl’. Ons team creëert droominterieurs, iedere dag opnieuw! Niet voor onszelf uiteraard, maar voor onze bezoekers die in een interieuradvies aangeven hoe ze het liefste willen wonen. Het zijn stuk voor stuk interieurs die aansluiten op de wensen en behoeften van de (toekomstige) bewoners. Daar gaat steeds een bijzonder en leuk traject aan vooraf, van kennismaking tot aan de daadwerkelijke tekening. Wij zijn pas happy als de bewoners dat ook zijn! Eén van onze

Eijffinger behang_Het Kabinet Wonen

Wonen In Jouw Stijl

WONEN IN JOUW STIJL Creëer het met verf, behang, vinylvloeren, tegels én meubels Wonen in jouw stijl Droom je van een volledig gecoördineerd interieur, een totaalplaatje waarin alles perfect op elkaar en jouw eigen stijl is afgestemd? Vanuit onze passie voor en visie over wonen hebben we samen met Eijffinger, Histor en Douglas & Jones nieuwe stijlcollecties samengesteld, waarmee we complete interieurs kunnen realiseren in één woonstijl. Jouw stijl.  Maak een afspraak Creative centre In het hart van onze winkel hebben we een Creative centre gerealiseerd, een atelier waar alle dingen die we mooi vinden en interieurs mee maken, samenkomen.