Nieuw jaar, nieuw interieur

Happy new Interior

Het nieuwe jaar is begonnen, tijd om jouw interieur even een nieuwe frisse look te geven. Op het moment verlangen we allemaal naar rust en eenvoud en dat kan je zeker ook in je interieur creëren. Een aanpassing hoeft niet per se groots te zijn, want met een klein verschil kan je ook grootst effect maken. Wij kozen voor een palet met natuurlijke tinten en materialen en als haakje gingen we voor ‘geborgenheid en intimiteit’. Ga ook voor een zachte en serene uitstraling en veel comfort!

Nieuw jaar, nieuw interieur

Rond dineren

Een ronde eettafel brengt ruimte en rust in jouw eetkamer. Ronde tafels zijn niet voor niets al een tijdje een trend. Ronde vormen zorgen voor verzachting in je interieur en, niet onbelangrijk, een etentje wordt al snel een stukje intiemer en gezelliger!

Warme voeten

Met een vloerkleed zorg je er niet alleen voor dat je voeten warm blijven, het is een echt bindmiddel. Een mooi tapijt is de basis voor je woonkamer, het verbindt alle meubels. Wij kozen een hoogpolig vloerkleed in dezelfde beigetint als de long chairs uit de bankserie Sandy.

Stylish Opbergen

Het voorjaar komt eraan, dat betekent; herorganiseren, opbergen en uitzoeken. Geef jouw mooiste spullen en accessoires de kans om te shinen in bijvoorbeeld een vitrine- of vakkenkast en berg de rest netjes op achter de dichte deurtjes.

Shop de stijl

Lees ook...

Early summer vibes

Early summer vibes Yes, de temperaturen schieten omhoog en het vroege zomerzonnetje zorgt ervoor dat je huis zonovergoten is! Het interieur moet

5 cadeautips voor Moederdag

5 cadeautips voor Moederdag Misschien een cliché, maar wij vinden dat je Moederdag niet voorbij kan laten gaan! 14 mei is dé

Vintage Originals

Vintage Originals Vintage Orginals Shop jouw oude, unieke ‘Vintage Originals’ bij Het Kabinet Wonen Met unieke items maak je een echt statement!