Natuurlijk handwerk

Ambachtelijke kunstwerkjes

Het lijkt zo eenvoudig, maar schijn bedriegt! De manier waarop deze rieten manden met de hand worden gemaakt, is puur vakmanschap. We hebben mandenmakers uit Senegal gevraagd voor ons een collectie samen te stellen en het resultaat mag er zijn, want het zijn ware kunstwerkjes geworden. En het is echt puur natuur. De collectie Nature bestaat uit manden, met en zonder deksel, en decoratieve schalen die ook aan de muur kunnen worden gehangen als decoratieve blikvanger. Shop ze in onze winkel of online in de webshop.

perfect gifts

Op zoek naar een perfect cadeautje voor jezelf of voor een ander? We hebben een aantal items voor je bij elkaar gezocht. Go natural en shop the look!

Lees ook...

5 cadeautips voor Moederdag

5 cadeautips voor Moederdag Misschien een cliché, maar wij vinden dat je Moederdag niet voorbij kan laten gaan! 14 mei is dé

Vintage Originals

Vintage Originals Vintage Orginals Shop jouw oude, unieke ‘Vintage Originals’ bij Het Kabinet Wonen Met unieke items maak je een echt statement!

Interieurstylist aan het woord

Creëer je eigen wellness flow in huis met de Scandinavische interieurstijl. Maak het gezellig en knus en kies bewust voor materialen die er toe doen. Ontdek meer.