Mooie binnenkomers

Mooie binnenkomers

Tuurlijk wordt er geleefd in huis, maar een hal die uitpuilt met jassen, schoenen en tassen, geeft niet echt een fijne indruk als je thuiskomt. De oplossing: een praktische indeling met kapstok, spiegel en een ladekastje. 

Praktische opbergers

Stijlvol organiseren is het motto! Ideaal is een ondiep ladekastje waarin je alle rondslingerende spulletjes een vast plekje geeft, zoals sleutels, kleine tasjes, sjaals, handschoenen of een reparatiesetje voor de fiets. Bovenop het ladekastje heb je meteen ruimte voor wat planten en decoratieve accessoires, zodat je de stijl van je interieur kan doorvoeren in de hal. Ook een kleine vakkenkast is ideaal, hierin plaats je dan weer opbergbakken voor al je spullen.

Sfeermakers voor aan de wand

Boven het opbergmeubel heb je ruimte voor sfeervolle wandecoratie. Je kunt een mooie spiegel ophangen, of een bijzonder object of een wandrails met foto’s en ingelijste afbeeldingen. Met deze sfeermakers maak je van je hal een volwaardige ruimte!

Ophangers

Een goede kapstok kan natuurlijk niet ontbreken in de hal. Heb je ruimte voor een staande kapstok, dan is een klassiek model altijd goed! Voor de wand kies je een exemplaar met voldoende haken voor alle jassen.

Lees ook...