Modern Tropical

Nog geen genoeg van de zomer? Geef dan je interieur een exotisch tintje, zodat je het hele jaar door in zonnige sferen bent en je waant op een tropische bestemming. 

 Aan de tropen denk je toch snel aan veel groen, felgekleurde, exotische bloemen en materialen als bamboe. Wij gingen voor een retro-stijl, dat leent zich perfect om je interieur een tropical vibe te geven. Houdt de basis licht en voeg objecten, kleine meubels zoals een bijzetter of krukje in warme, felle kleuren.

In deze setting past de bank Hampton met een gecapitonneerd zitgedeelte perfect in combinatie met de marmeren salontafelset. Het zijn juist de sterke contrasten die deze setting bijzonder en verrassend maakt. Het oogt speels door de kleurencombinaties en diversiteit in vorm en materiaal. Een kleurrijk en abstract schilderij als blikvanger aan de wand en veel grote, tropische planten die het effect van een binnentuin suggereren, geeft je het gevoel alsof je verblijft in een exotisch boetiekhotel. Laat de zomer maar komen!

Shop:

Lees ook...

Woonstijl Classic

Woonstijl Classic Modern-chique en romantisch ‘Wonen in jouw stijl’, een uniek interieur creëren dat helemaal aansluit op jouw wensen, smaak en levensstijl, daar geloven we heilig in. Jij moet er immers wonen en je er happy in voelen. Daarom geven we het liefste een interieuradvies op maat, waarin we altijd rekening houden met alle factoren die voor jou belangrijk zijn. Onze stijlkamers zijn dan ook ingericht in verschillende woonstijlen en hebben altijd een huiselijke, inspirerende setting. Eén van die woonstijlen is Classic, waarbij alles gaat over romantiek en authenticiteit in vorm, kleur en materiaal. Hou je wel van wat romantiek

Woonstijl Urban - Het Kabinet Wonen

Woonstijl Urban

Woonstijl Urban Stylist Roos neemt je mee in de stijl Urban Op de vraag ‘Wat is jouw woonstijl?’ is volgens ons het beste antwoord ‘Mijn eigen stijl’. Ons team creëert droominterieurs, iedere dag opnieuw! Niet voor onszelf uiteraard, maar voor onze bezoekers die in een interieuradvies aangeven hoe ze het liefste willen wonen. Het zijn stuk voor stuk interieurs die aansluiten op de wensen en behoeften van de (toekomstige) bewoners. Daar gaat steeds een bijzonder en leuk traject aan vooraf, van kennismaking tot aan de daadwerkelijke tekening. Wij zijn pas happy als de bewoners dat ook zijn! Eén van onze

Eijffinger behang_Het Kabinet Wonen

Wonen In Jouw Stijl

WONEN IN JOUW STIJL Creëer het met verf, behang, vinylvloeren, tegels én meubels Wonen in jouw stijl Droom je van een volledig gecoördineerd interieur, een totaalplaatje waarin alles perfect op elkaar en jouw eigen stijl is afgestemd? Vanuit onze passie voor en visie over wonen hebben we samen met Eijffinger, Histor en Douglas & Jones nieuwe stijlcollecties samengesteld, waarmee we complete interieurs kunnen realiseren in één woonstijl. Jouw stijl.  Maak een afspraak Creative centre In het hart van onze winkel hebben we een Creative centre gerealiseerd, een atelier waar alle dingen die we mooi vinden en interieurs mee maken, samenkomen.