Let's go slow

Maak van je interieur een oplaadstation

Energie van warme materialen

Rennen, vliegen, draven… Best vermoeiend, lijkt ons. Daarom zeggen we ‘let’s go slow’, maak van je interieur een oplaadstation! We laden onze batterij op met natuurlijke warmte, alles wat je aanraakt, geeft energie. En die kunnen we best gebruiken nu het zo langzaamaan donker en guur begint te worden. Laat je omringen door warme materialen en mooie herinneringen. Gebruik hout en veel textiel en pas warme, zachte aardetinten toe in een licht en ruimtelijk interieur. En positieve energie krijg je ook door objecten, foto’s van dierbaren en bijvoorbeeld een glazen pot, gevuld met schelpen die je op het strand hebt gevonden. Opgeteld, levert het positive vibes op. Dus let’s go slow.

Vintage items

Oude, unieke objecten hebben een verleden en geven direct karakter aan je interieur. Combineer glas, hout, ijzer en bijvoorbeeld schalen gemaakt van papier-maché. Ook op een modern dressoir geven ze meteen een warm effect!

Herfstig stilleven

Maak het knus en gezellig door op je salontafel een herfstig stilleven te creëren. Nu de bladeren van de bomen vallen, heb je meteen natuurlijk stylingmateriaal dat heel decoratief werkt! Leg ze in een schaal of in een glazen opbergbox.

Herinneringenkast

Verzamel al je mooie herinneringen en stal ze uit in een vitrinekast. Alles overzichtelijk op één plek en je kunt zoveel veranderingen, toevoegen als je wilt. Een open vakkenkast kan uiteraard ook als je een wat strakkere uitstraling mooier vindt. En je kunt het doseren totdat je het zelf genoeg vindt.

Shop de look:

Lees ook...