Let's go slow

Maak van je interieur een oplaadstation

Energie van warme materialen​

Rennen, vliegen, draven… Best vermoeiend, lijkt ons. Daarom zeggen we ‘let’s go slow’, maak van je interieur een oplaadstation! We laden onze batterij op met natuurlijke warmte, alles wat je aanraakt, geeft energie. En die kunnen we best gebruiken nu het zo langzaamaan donker en guur begint te worden. Laat je omringen door warme materialen en mooie herinneringen. Gebruik hout en veel textiel en pas warme, zachte aardetinten toe in een licht en ruimtelijk interieur. En positieve energie krijg je ook door objecten, foto’s van dierbaren en bijvoorbeeld een glazen pot, gevuld met schelpen die je op het strand hebt gevonden. Opgeteld, levert het positive vibes op. Dus let’s go slow.

Vintage items​

Oude, unieke objecten hebben een verleden en geven direct karakter aan je interieur. Combineer glas, hout, ijzer en bijvoorbeeld schalen gemaakt van papier-maché. Ook op een modern dressoir geven ze meteen een warm effect!

Herfstig stilleven​

Maak het knus en gezellig door op je salontafel een herfstig stilleven te creëren. Nu de bladeren van de bomen vallen, heb je meteen natuurlijk stylingmateriaal dat heel decoratief werkt! Leg ze in een schaal of in een glazen opbergbox.

Herinneringenkast

Verzamel al je mooie herinneringen en stal ze uit in een vitrinekast. Alles overzichtelijk op één plek en je kunt zoveel veranderingen, toevoegen als je wilt. Een open vakkenkast kan uiteraard ook als je een wat strakkere uitstraling mooier vindt. En je kunt het doseren totdat je het zelf genoeg vindt.

Shop de look:

Lees ook...

Eijffinger behang_Het Kabinet Wonen

Wonen In Jouw Stijl

WONEN IN JOUW STIJL Creëer het met verf, behang, vinylvloeren, tegels én meubels Wonen in jouw stijl Droom je van een volledig gecoördineerd interieur, een totaalplaatje waarin alles perfect op elkaar en jouw eigen stijl is afgestemd? Vanuit onze passie voor en visie over wonen hebben we samen met Eijffinger, Histor en Douglas & Jones nieuwe stijlcollecties samengesteld, waarmee we complete interieurs kunnen realiseren in één woonstijl. Jouw stijl.  Maak een afspraak Creative centre In het hart van onze winkel hebben we een Creative centre gerealiseerd, een atelier waar alle dingen die we mooi vinden en interieurs mee maken, samenkomen.

vt wonen and design beurs

vt wonen& design beurs vt wonen&design beurs 2023 Wonen in jouw stijl Wij kijken met een positieve blik terug naar de vt wonen&design beurs 2023! Onze stand van 100m2, stond helemaal in het teken van “Wonen in jouw stijl”. Samen met Eijffinger, Histor en Douglas & Jones hebben we unieke stijlcollecties samengesteld. In ons huis op de beurs vond je dan ook een totaalpresentaties van meubels, tegels, behang en verf in één woonstijl. Op de vt wonen&design beurs kreeg je alvast een voorproefje van deze unieke samenwerking. Wonen in jouw stijl Wij kijken met een positieve blik terug op de

Histor

Verf Met kleur komt een interieur tot leven Samen met de verfcollecties va Histor komen onze interieurs tot leven. Uit de brede collectie hebben we een aantal kleuren geselecteerd die naadloos aansluiten op onze visie op wonen. Het toegepaste kleurenpalet vormt de basis voor de invulling van het interieurplan en met deze collectie kunnen we een compleet interieur realiseren waarbij meubels, wanden en vloeren perfect op elkaar zijn afgestemd. Histor is toch wel dé specialist en trendsetter op het gebied van kleur en levert al jarenlang verf van een hoogwaardige kwaliteit. Nieuw Creative centre In het Creative centre van Het