Lentemagie

Laat de magie van de lente los in je interieur!

Wat een heerlijke tijd van het jaar is de lente toch! Het is een betoverend seizoen: het is langer licht, alles komt tot bloei en voelt zacht en fris aan. Dit voorjaarsgeluk wil je natuurlijk ook binnen ervaren. Hoe schudden we binnen de winter van ons af en haal je een beetje van de lentemagie in huis? Lees snel verder!

Wolkenzacht & plukvers

Van plukverse bloemen wordt iedereen happy en ook je interieur krijgt meteen een frisse energieboost. En wat vind je van deze wolkenzachte elementenbank Medusa? Het is net alsof je op een rijtje wolken plaatsneemt, zo heerlijk zacht en fluffy! En met de combinatie van een flinke dosis zachte pasteltinten, die je terugvindt in de kussentjes, bijzetters en in je lenteboeket, haal je de magie van het voorjaar met een handomdraai in huis.

Een betoverende mix

Is het geen prachtig plaatje? Al deze fleurige sprieten in organic shaped vazen op een bijzetter als sokkel. Hiermee creëer je een mooi lente stilleven, waar je woonkamer écht van gaat shinen. De truc is om de juiste hoeveelheid pasteltinten toe te passen. Too much, dan breekt je tandglazuur, maar met een fijne balans wordt je interieur lentefris en voel je de magie er vanaf stralen.

Zachte randen

Lekker relaxen doe je op deze super comfy draaifauteuil Rocco. Is hij niet betoverend mooi, geheel in zachtgrijs? Zie je jezelf al helemaal wegdromen bij een uitzicht op alles wat in bloei staat… Dit zithoekje heeft een zacht randje gekregen en dat maakt het zo fijn en uitnodigend aangenaam. 

Bloeiende kleuren & vloeiende lijnen

Hier en daar een kleurrijke sprinkle, daarmee vrolijk je elk interieur op. Maak alles zacht door rijke, natuurlijke materialen te gebruiken, die als een frisse lentebries aanvoelen. Doorbreek de scherpe lijnen in huis en laat alles vloeien door ronde en ovale vormen toe te passen. Doe dit met je bank, salontafel en zelfs met je vloerkleed. Alles wordt zachter en voelt toegankelijker. Wij noemen het pure lentemagie!

Laat je adviseren door een specialist

Wil je ook je gedroomde interieur werkelijkheid laten worden? En heb je zin om deze lente voor een compleet nieuwe look te gaan die meer past bij je persoonlijkheid, maar weet je niet precies hoe dit moet? Maak dan snel een afspraak voor een Interieuradvies op maat – deze is gratis en vrijblijvend – en laat ons je helpen bij het creëren van jouw ideale leefomgeving. 

Shop: